Μπήκε ο Γιόνσον, έξω Λόλο και Σάμαρης

Με πρωινή προπόνηση που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο "Απήλιον" επέστρεψαν στις υποχρεώσεις τους οι παίκτες του Πανιωνίου, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει για το Σαββατοκύριακο ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Λεμονής. Παράλληλα ξεκίνησε και η προετοιμασία για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (16/10) στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων.

Οσον αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, σε αυτό δεν πήρε μέρος ο Φαμπιάν Εστογιανόφ. Ο ουρουγουανός παίκτης είχε υποβληθεί νωρίτερα σε οδοντιατρική επέμβαση,

με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμο να ξεκουραστεί. Αναμένεται από αύριο Τρίτη (11/10) να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και σε κάθε περίπτωση να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Ανδρέας Σάμαρης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς ακόμα αναρρώνει από την επέμβαση στο διάφραγμα, όμως και αυτός θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με την ομάδα της Ηπείρου. Αντίθετα, ο Μάρκους Γιόνσον, που την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε θεραπεία για ένα πρόβλημα που είχε στους προσαγωγούς, από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης, δείχνοντας με την σειρά του πως πλέον είναι απολύτως έτοιμος για να αγωνιστεί.

Ο μοναδικός που απουσιάζει από τις προπονήσεις αυτών των ημερών, είναι ο Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος και έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της Μάλτας. Ο επιθετικός του Πανιωνίου, αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα την Τετάρτη το πρωί και ακολούθως θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων, αλλά και στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Keywords
Τυχαία Θέματα