Συνάντηση με τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ο Σωκράτης Κόκκαλης, που δεν θα δώσει το παρών στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα

Στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκε την Πέμπτη (22/4) ο Σωκράτης Κόκκαλης. Ο ισχυρός άνδρας των πειραιωτών συζήτησε με τους συνεργάτες του για τη θέση που θα πάρει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα το απόγευμα της Πέμπτης (22/4), στην οποία δεν θα δώσει το παρών ο ίδιος.

Σύσκεψη κορυφής στην πλατεία Αλεξάνδρας έλαβε χώρα το μεσημέρι. Ο Κόκκαλης συναντήθηκε με τους Γιάννη Χρυσικόπουλο, Γιώργο Λούβαρη, Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ,

Γιάννη Μώραλη και Θοδωρή Γιαννίκο, ώστε να συζητήσουν και να αποφασίσουν σχετικά με τις εισηγήσεις του Ολυμπιακού στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.

Ο πρόεδρος των ερυθρολεύκων τελικά δεν θα δώσει το παρών, όπως αρχικά είχε γίνει γνωστό, και τον Ολυμπιακό θα εκπροσωπήσουν οι Λούβαρης και Γιαννίκος. Από την ΠΑΕ τονίζουν πως οι εκπρόσωποι της ομάδας αρχικά θα περιμένουν να δουν τις προθέσεις της Λίγκας και στη συνέχεια θα εκφράσουν τις δικές τους θέσεις και θα σχολιάσουν τις εισηγήσεις, που έγιναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα