Στόνερ: Η φετινή σεζόν ήταν ένα όνειρο

Πανευτυχής μετά την κατάκτηση του δεύτερου παγκόσμιου τίτλου του στο MotoGP, ο Κέισι Στόνερ απέδωσε τα εύσημα στους ανθρώπους της Honda για την αποφασιστική συμβολή που είχαν στη φετινή επιτυχία του.

"Δεν νομίζω ότι μπορούσαν να χωρέσουν περισσότερα πράγματα σήμερα!", είπε ο Στόνερ, ο οποίος εξασφάλισε το στέμμα μπροστά στο κοινό του, στο Φίλιπ Αϊλαντ της Αυστραλίας, κερδίζοντας τον αγώνα για πέμπτη σερί χρονιά την ημέρα που γιόρτασε τα 26α

γενέθλιά του.

"Είναι ο δεύτερος τίτλος μου, η πέμπτη μου νίκη και τα γενέθλιά μου. Και όλα αυτά στον εντός έδρας αγώνα μου... Επιτυχίες σαν αυτές είναι κάτι το ιδιαίτερο. Δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι μπορούν να ευθυγραμμίσουν τα πράγματα για να ταιριάξουν με αυτόν τον τρόπο.

"Η σεζόν ήταν ένα όνειρο. Είχα κάποια πάνω και κάτω, αλλά τα κάτω δεν ήταν πολύ κάτω και τα πάνω ήταν πολύ πάνω. Ευχαριστώ την ομάδα και όλους που έκαναν μια τέτοια απίστευτη δουλειά".

Ο Στόνερ παραδέχτηκε ότι ανησύχησε προς το τέλος της κούρσας, όταν το ψιλόβροχο δυνάμωσε στην πίστα και δημιούργησε μεγαλύτερο κίνδυνο για κάποια πτώση.

"Το τριήμερο ήταν απίστευτο, όλα πήγαν σχεδόν τέλεια. Η κούρσα είχε ορισμένες παγίδες. Οταν έχεις την πρωτοπορία είσαι ο πρώτος που δοκιμάζεις όλες τις συνθήκες, και δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος τι πρόκειται να συμβεί εκεί.

"Ηλπιζα ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν πολύ πιο ομαλά, αλλά καταφέραμε να φέρουμε τη νίκη σπίτι. Οι λέξεις δεν φτάνουν για να περιγράψω πώς νιώθω τώρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα