Χωρίς 5 στη Μόσχα η ΑΕΚ

Ικανοποιημένος για την αγωνιστικότητα και το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος καλείται πλέον να αντιμετωπίσει τις αναποδιές και δυσκολίες της επόμενης ημέρας.

Συγκεκριμένα, ο έλληνας τεχνικός καλείται να κάνει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με την Λοκομοτίβ στη Μόσχα για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, χωρίς

5 ποδοσφαιριστές.

Ο Έιντουρ Γκούνγιονσεν, ο οποίος υπέστη συντριπτικό κάταγμα κνήμης περόνης, θα εγχειριστεί το μεσημέρι της Κυριακής (16/10) από τον Λάκη Νικολάου και θα μείνει εκτός δράσης από 4 έως και 6 μήνες.

Παράλληλα από το παιχνίδι της Μόσχας θα απουσιάσει και ο Νίκος Γεωργέας, ο οποίος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός της Ενωσης αποχώρησε με διάταση οπίσθιου μηριαίου και την Κυριακή (16/10) δεν μπόρεσε να πάρει μέρος στην προπόνηση.

Οι δύο αυτές απουσίες προστίθενται σε αυτές των Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα επανένταξης στην ομάδα, αλλά και των Δέλλα - Μάκου, οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, λόγω τιμωρίας από κόκκινες κάρτες.

Κατά τ` άλλα, όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς της Μόσχας θα συνεχιστεί τη Δευτέρα (17/10) με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 11:00GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα