Στο προσκήνιο Σηφάκης - Ροσίτσκι

Ο Γιάννης Μώραλης ξεκαθάρισε ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί μεταγραφικά, μόνο αν παρουσιαστεί κάτι εξαιρετικό.

Και η αλήθεια είναι ότι στο λιμάνι υπάρχει μεταγραφική... άπνοια, αφού ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το δυναμικό της ομάδας.

Πάντως, θα γίνουν κάποιες διορθωτικές κινήσεις. Αρχικά, προτεραιότητα είναι οι δανεισμοί. Ο Ζαραδούκας πήγε στον ΠΑΣ για 6 μήνες, ο Χαβίτο οδεύει προς Κύπρο,

ενώ ο Ντιόγκο θα επιστρέψει, με στόχο να βγει από την... εργασιακή εφεδρία.

Αντίθετα, ο Φράνκο Κοστάντσο αποτελεί ξένο σώμα και δεδομένου ότι ο Δασκαλάκης παρουσιάζεται κατώτερος των προσδοκιών, η απόκτηση τερματοφύλακα είναι προτεραιότητα. Το όνομα του Μιχάλη Σηφάκη ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, αφού οι απαιτήσεις του Καμενί -που αποτελεί την εισήγηση του Βαλβέρδε- είναι πολύ υψηλές.

Ο διεθνής έλληνας τερματοφύλακας μένει ελεύθερος από τον ’ρη τον Ιούνιο του 2012, άρα μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα από την 1/1/12. Στο Ρέντη καλοβέπουν την επιστροφή του 27χρονου, ο οποίος βρέθηκε στη σκιά του Αντώνη Νικοπολίδη την περίοδο 2007-08, ενώ παράλληλα εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους στις ικανότητες του Μπάλαζ Μέγερι.

Από 'κει και πέρα, παρότι στον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος, στην Αγγλία συντηρούν το θέμα του Τόμας Ροσίτσκι. Ο τσέχος μέσος δεν είναι υπό παραχώρηση, αλλά υπό προϋποθέσεις η Αρσεναλ θα το συζητούσε... Παράλληλα, ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι εκτός από τον Ολύμπιακό, για την απόκτηση του παίκτη, ενδιαφέρον εκδήλωσε και η γερμανική Βολφσμπουργκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα