Ηρθε η ώρα για ξεκαθάρισμα...

Το 2011 μάς αποχαιρετά και για τον Παναθηναϊκό... ξημερώνει εβδομάδα αποχωρήσεων, ώστε να εξοικονομηθούν χρήματα για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Δημήτρης Γόντικας, θα τρέξει από τη Δευτέρα (2/1) όλα τα θέματα των αποδεσμεύσεων, με στόχο να "ελαφρύνει" τις οικονομικές υποχρεώσεις της ΠΑΕ απέναντι σε ποδοσφαιριστές.

Σε πρώτη φάση, στον Παναθηναϊκό θέλουν να αποδεσμεύσουν τους Σεϊταρίδη, Μελίσση και Λεοντίου, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ανοιχτό

παραμένει και το θέμα του Αντώνη Πετρόπουλου, τον οποίο πληροφορίες θέλουν να ζητάει την ελευθερία του, ώστε να πάει σε μια ομάδα όπου θα αγωνίζεται.

Αν και εφόσον μέχρι τις 10 Ιανουαρίου υπάρξουν εξελίξεις. ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί με μία, υπό προϋποθέσεις δύο μεταγραφές, πάντα με τη συγκατάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα

Στα άκρα με Νίνη
Το εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έφτασε στα χέρια του Σωτήρη Νίνη και του εκπροσώπου του, Γιώργου Παθιακάκη. Οι πράσινοι καταγγέλουν τον διεθνή μέσο ότι δεν έχει δικαίωμα διαπραγματεύσεων με άλλες ομάδες μέχρι τις 31/12/11, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει στις 31/06/12. Εντός της ημέρας, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει η αντίδραση από την πλευρά του παίκτη, η οποία και θα καθορίσει το μέλλον του στην ομάδα. Από τον Παναθηναϊκό, πάντως, δεν κρύβουν την έντονη δυσαρέσκειά τους.

Αντίθετα, με όλους τους παραπάνω, ευχάριστα είναι τα νέα σχετικά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, του οποίου το συμβόλαιο θα ανανεωθεί μέχρι το 2015, όπως και στις περιπτώσεις Σιμάο - Σπυρόπουλου, οι οποίοι θέλουν να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα