Στην προπόνηση του Ατρομήτου ο Ιγκλέσιας

Ενα νέο πρόσωπο έδωσε το παρών στην σημερινή (26/1) προπόνηση του Ατρομήτου στο Μαζαράκη. Ο λόγος για τον Ματίας Ιγκλέσιας, ο οποίος έχει συμφωνήσει με τους κυανόλευκους και απομένει μονάχα η ανακοίνωση από την ΠΑΕ, προκειμένου να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του στην ομάδα του Περιστερίου.

Ο Αργεντίνος μέσος, βρέθηκε στις προπονητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου, τα είπε με τον Γιώργο Δώνη και πήρε πρόγραμμα εκγύμνασης για τις επόμενες μέρες.

Το μόνο που απομένει για να θεωρείται ο Ιγκλέσιας και τυπικά παίκτης των κυανόλευκων, είναι

η επίσημη ανακοίνωση, που αναμένεται στο επόμενο 24ωρο.

Κατά τα άλλα, ο Δώνης έβαλε "φρένο" στους πανηγυρισμούς για τη νίκη-πρόκριση επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τους Περιστεριώτες να στρέφουν την προσοχή τους στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οσοι παίκτες αγωνίστηκαν στην Τούμπα έκαναν αποθεραπεία και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοινώθηκε η αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα που αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Οικονόμου, Νάστος, Τόμας, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Σφακιανάκης, Τάτος, Δημούτσος, Μπρίτο, Επστάιν, Μήτρογλου, Γκαρσία, Αναστασάκος, Φυτανίδης, Μπάλλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα