Γραμμόζης: Στόχος μας η παραμονή

Σε μια λιτή εκδήλωση, στα γραφεία της Κέρκυρας, απονεμήθηκε -σήμερα, Πέμπτη (26/1)- στον Δημήτρη Γραμμόζη το βραβείο «Best Goal» της 18ης αγωνιστικής, με τον αρχηγό των Φαιάκων να παραδέχεται πως ήταν τυχερό το γκολ που σημείωσε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ κόντρα στον Παναιτωλικό. Οσο για τον στόχο της ομάδας είπε πως είναι η παραμονή στην Κατηγορία.

Το βραβείο παρέδωσε στον αρχηγό του ΑΟ Κέρκυρα η παλιά δόξα της ομάδας και νυν υπεύθυνος ασφαλείας της

κερκυραϊκής ΠΑΕ, Μιχάλης Ψάιλας, ο οποίος συνεχάρη τον Γραμμόζη με τα εξής λόγια: "Με μεγάλη μου χαρά σου παραδίδω το βραβείο, για το φανταστικό σου γκολ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Σου εύχομαι, δε, να σημειώσεις και άλλα τέτοια, καθώς γκολ όπως αυτά, πέρα απ’ τους βαθμούς που χαρίζουν στην ομάδα μας, ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο".

Απ’ την πλευρά του, ο Γραμμόζης, επισήμανε: "Ευχαριστώ θερμά τον κόσμο που ψήφισε το δικό μου γκολ. Αποτελεί τιμή για μένα αυτή η βράβευση. Εκείνη τη στιγμή δεν πολυκατάλαβα τι έκανα, μόνο όταν το είδα στο video. Η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα να φέρω την μπάλα κοντά στην εστία, με λίγο ρίσκο, για να σκοράρεις, ωστόσο, από εκτέλεση κόρνερ χρειάζεται και τύχη.

Και χαίρομαι πολύ που, τελικά, μ’ αυτό το γκολ και ο ΑΟ Κέρκυρα πήρε το βαθμό και ο κόσμος ευχαριστήθηκε μια ωραία, νομίζω, στιγμή. Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες στα επόμενα παιχνίδια –είτε από εμένα, είτε από τους συμπαίκτες μου- ώστε, πάνω απ’ όλα, να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την παραμονή. Και πάλι, ευχαριστώ".

Μπήκε ο Γραμμόζης
Οσον αφορά τα αγωνιστικά, με τον Δημήτρη Γραμμόζη να επανέρχεται, όπως αναμενόταν, σε κανονικούς ρυθμούς, συνεχίστηκε σήμερα, Πέμπτη (26/1) η προετοιμασία της Κέρκυρας, ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη. Ο Χάβι Γκράθια και οι παίκτες του δούλεψαν κυρίως στην τακτική και στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε, για τρίτη ημέρα, ο υπό δοκιμή Γάλλος, Ιβ Ντεσμαρέ. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας.

Keywords
Τυχαία Θέματα