Στην προπόνηση της Τρίτης αναμένεται να πάει ο Γόντικας για να τα... ψάλλει στους παίκτες. Σκέψεις και για πρόστιμο

21:22 4/4/2011 - Πηγή: Sport.gr
Η ήττα από τον ουραγό και υποβιβασμένο Πανσερραϊκό, αλλά περισσότερο η αποκαρδιωτική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στις Σέρρες έχουν ενοχλήσει τους πάντες στο στρατόπεδο της ομάδας, σε σημείο, που να υπάρχουν σκέψεις στα μέλη της διοικούσας επιτροπής ακόμα και για πρόστιμο. Παράλληλα, ο Δημήτρης Γόντικας αναμένεται
να βρεθεί το πρωί της Τρίτης (5/4) στην Παιανία, προκειμένου να τα... ψάλλει στους παίκτες! Στην Παιανία αναμένεται να βρεθεί το πρωί της Τρίτης (5/4) ο Δημήτρης Γόντικας. Ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θα επισκεφθεί τις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση και να μιλήσει με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους ποδοσφαιριστές.Τα ανησυχητικά μηνύματα, εξάλλου, που διαπίστωσε και αυτός στις Σέρρες και η δήλωση ότι "χτυπούν οι καμπάνες της Μητρόπολης", έχουν ως επακόλουθο την αναγκαιότητα να ξεκαθαρίσει στους παίκτες ότι θα πρέπει να συνέλθουν γρήγορα γιατί έρχονται τα play off και με ανάλογες εμφανίσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος να χαθεί και ο τελευταίος στόχος των πρασίνων.Την ίδια ώρα, έντονος είναι ο προβληματισμός, αλλά και η ενόχληση στις τάξεις της διοίκησης του Τριφυλλιού, με αφορμή το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η ομάδα στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό.

Μάλιστα, στις σκέψεις των ανθρώπων της διοικούσας επιτροπής, την οποία αποτελούν οι Γόντικας, Βεκρής, Νίκας και Πολέμης είναι να εισηγηθούν πρόστιμο για τους παίκτες, προς γνώση και συμμόρφωση!
Keywords
Τυχαία Θέματα