Σπαλέτι: Προσοχή στον ΑΠΟΕΛ

Με τις εμφανίσεις και την πορεία που διαγράφει στον όμιλο του Champions League, εκτός από το... δικαίωμα στο όνειρο της πρόκρισης, ο ΑΠΟΕΛ έχει κερδίσει και τον σεβασμό των αντιπάλων του. Ενδεικτικά όσα τόνισε ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ενόψει του αυριανού (23/11) αγώνα της Ζενίτ με τους κύπριους στην Αγία Πετρόπουλη.

"H κατάσταση της ομάδας είναι πολύ διαφορετική τώρα. Ξέραμε τότε τη δύναμη του ΑΠΟΕΛ,

όμως ήταν μόλις η πρώτη αγωνιστική και ίσως να χρησιμοποιήσαμε λάθος τακτική. Σήμερα έχουμε περισσότερη σιγουριά και είμαστε πιο καλά προετοιμασμένοι και νιώθουμε πραγματικά πως είμαστε στη θέση να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τον στόχο μας", είπε ο Σπαλέτι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ΑΠΟΕΛ...

"Ολα εξαρτώνται από τη θέληση για δουλειά. Και προφανώς στον ΑΠΟΕΛ δουλεύουν πραγματικά σκληρά. Το ίδιο θα πω και για τη δική μου ομάδα. Και εδώ δουλεύουμε όλοι πολύ σκληρά. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι η καλή εμφάνιση και το καλό ποδόσφαιρο. Όταν τα κάνεις αυτά, αυξάνεις τις πιθανότητες να πετύχεις τον στόχο σου. Στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Παίζουμε με μια έμπειρη ομάδα που ξέρει τι θέλει και ξέρει να εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες. Το ΑΠΟΕΛ δεν κάνει πολλές επιθέσεις, προσπαθεί να έχει ισορροπία στο παιγνίδι, και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί απέναντι τους".

Για το πώς περιμένει τον ΑΠΟΕΛ, είπε: "Οπως σε όλους τους προηγούμενους αγώνες. Από άποψης τακτικής, το αυριανό παιγνίδι θα είναι πολύ διαφορετικό από ότι στην Κύπρο και εμείς θα βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Χρειαζόμαστε μεγάλη προσοχή για να μην χάσουμε την ισορροπία μας στον αγώνα γιατί ο αντίπαλος είναι επικίνδυνος. Σε καμιά περίπτωση δεν θα έχουμε πίεση γιατί η πίεση και το άγχος δεν είναι καλός σύμβουλος στο παιγνίδι. Οι παίκτες μου πρέπει να θυμούνται πάντα ότι οι ικανότητες τους είναι αρκετές για να νικήσουν οποιοδήποτε αντίπαλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα