Σπάχια: Σταματήσαμε τον Σπανούλη κι αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που κερδίσαμε

Ικανοποιημένος έμεινε ο Νέβεν Σπάχια τόσο από την προσπάθεια των παικτών του όσο κι από το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα του Ολυμπιακού πριν αλλά και κατά την διάρκεια του αγώνα, τονίχοντας πως ο κυριότερος λόγος που οδήγησε την ομάδα του στην νίκη ήταν ότι σταμάτησε τον Βασίλη Σπανούλη.

"Θέλω να συγχαρώ

την ομάδα μου για τη σπουδαία νίκη. Πρέπει να είμαι ειλικρινής και να πω ότι ο Ολυμπιακός είχε πολλά προβλήματα πριν το παιχνίδι και έχασε και τον Αντιτς και ήταν δύσκολο να κάνει κάποιες προσαρμογές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Νομίζω ότι αυτό έκανε πιο εύκολη τη δουλειά μας, αλλά και πάλι πιστεύω ότι κερδίσαμε γιατί παίξαμε καλύτερα. Σταματήσαμε τον Σπανούλη, δεν έκανε το συνηθισμένο παιχνίδι του κι αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που κερδίσαμε απόψε", δήλωσε ο τεχνικός της Φενέρμπαχτσε, που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον Τάμπο Σεφολόσα:

"Ευχαριστούμε τον Σεφολόσα για την υγεία του και ό,τι μας πρόσφερε, αλλά αν ο Μάρκο Τόμας ήταν υγιής δεν θα ερχόταν ποτέ. Εχουμε τους παίκτες και θα βρούμε τον τρόπο να παίξουμε χωρίς αυτόν".

Ο Σεφολόσα από την πλευρά του πρόσθεσε: "Ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι για μένα. Οπως παίξαμε απόψε πρέπει να το κάνουμε σ’ όλα τα παιχνίδια και ελπίζω τα παιδιά να συνεχίσουν να το κάνουν. Ελπίζω να παίζουν το ίδιο ευχάριστα σε επίθεση και άμυνα".

Ο Κέρτις Τζέρελς που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ομάδας του τόνισε: "Παίξαμε καλή άμυνα ως ομάδα κι αυτό μας έδωσε εύκολα καλάθια. Πήραμε ενέργεια από την άμυνα και νομίζω ότι κάναμε σπουδαία δουλειά πάνω στον Σπανούλη. Είχαμε συνέχεια και γι’ αυτό κερδίσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα