Μιραλάς: Θα με βοηθήσει ψυχολογικά

Ο Κέβιν Μιραλάς ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα στη Λιβαδειά και τα τρία γκολ, που σημείωσε, θα τον βοηθήσουν να ανεβάσει την ψυχολογία. Χαρούμενος, που πήρε εκ νέου χρόνο συμμετοχής ο Τάσος Παπάζογλου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα γιατί στο προηγούμενο παιχνίδι είχα χάσει το πέναλτι. Θα με βοηθήσει ψυχολογικά αυτό", ήταν τα πρώτα λόγια

του βέλγου επιθετικού, που πρόσθεσε.

"Είμαι επίσης χαρούμενος και για μένα, αλλά και για το κόσμο που ταξίδεψε εδώ για να μας βοηθήσει και είναι σημαντικό για μας που γυρίσαμε μετά από καιρό στην κορυφή του πρωταθλήματος".

Ο Τάσος Παπάζογλου από την πλευρά του, δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος που έπαιξα για ακόμη μία φορά και με εμπιστεύεται ο προπονητής μου. Το παιχνίδι κύλησε καλά, πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ και η αναμέτρηση εξελίχθηκε όπως θέλαμε.

Έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες και όλοι παίζουμε δίνουμε το 100% δυνατοτήτων μας και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της ομάδας μας. Τώρα έχουμε ένα ματς στην έδρα μας, αλλά δύσκολα θα περάσει ομάδα από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και πιστεύω ότι με την βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε τη νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα