Σάλπι: Στα δύσκολα θέλουμε στήριξη

Την στήριξη των φιλάθλων του ΠΑΟΚ ζήτησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που με τα δύο του γκολ οδήγησε τον Δικέφαλο στη νίκη επί της Σάμροκ Ρόβερς. Διαβάστε και τις δηλώσεις του Μπρούνο Τσιρίλο.

Για το ότι έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των ελληνικών ομάδων στα κύπελλα Ευρώπης σχολίασε: "Για μένα αυτό δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο", ενώ για το χειροκρότημα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ

επεσήμανε ότι "δεν ήταν για μένα, όλη η ομάδα άξιζε απόψε το χειροκρότημα".

Τέλος, συμπλήρωσε ότι "πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είμαστε μηχανές, αλλά μία ομάδα με καλές και κακές στιγμές. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίζουμε καλά, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη στα δύσκολα".

Από την πλευρά του ο Μπρούνο Τσιρίλο εξέφρασε την άποψη πώς η απόδοση του ΠΑΟΚ ήταν αυτή που έκρινε την τελική έκβαση του αγώνα με τους Σάμροκ. Συγκεκριμένα είπε:

Για το παιχνίδι στο Δουβλίνο: "Η δική μας εμφάνιση έκανε το αποψινό παιχνίδι πιο εύκολο", ενώ για το αν "πονάει" τώρα το χαμένο πέναλτι με την Τότεναμ: "Δεν μπορούμε να μιλάμε υποθετικά, δεν έχει νόημα αυτό".

Για τον αγώνα με την Τότεναμ στο Λονδίνο: "Κάθε ματς είναι μία διαφορετική ιστορία. Όταν έρθει η ώρα θα δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε" .

Keywords
Τυχαία Θέματα