Ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Ριέρα

Ο Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος πρόσφατα ψηφίστηκε ως η χειρότερη φετινή μεταγραφή της Γαλατασαράι, σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από την τούρκικη ομάδα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Star, σημειώνοντας παράλληλα ότι ο Φατίχ Τερίμ έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες να βρει τον αντικαταστάτη του, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου!

Οπως σημειώνεται, οι άνθρωποι της διοίκησης, αλλά και ο τούρκος προπονητής έχουν φτάσει στα όριά τους από την αδιαφορία που επιδεικνύει ο παίκτης στις

προπονήσεις, αλλά και τη νέα κακή εμφάνιση στο φιλικό με την Μπενφίκα.

Μάλιστα, τα σενάρια έχουν προχωρήσει αρκετά, με την Γαλατασαράι να εξετάζει ήδη την περίπτωση απόκτησης του Χοσέ Ρέγες από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εξετάζουν όλες τις περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων και την ανταλλαγή, αφού ο Ριέρα έχει υψηλό συμβόλαιο και δεν πρόκειται να κάνει πίσω...

Για να πραγματοποιηθεί όμως η ανταλλαγή, θα πρέπει να συναινέσει και η ισπανική ομάδα και ιδιαίτερα ο προπονητής της, Γκρεγκόριο Μανθάνο, ο οποίος έχει εισηγηθεί την παραχώρηση του Ρέγιες, για λόγους απειθαρχίας.

Πάντως, όπως ισχυρίζεται η Star, το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αλμπερτ Ριέρα δεν πρόκειται να βγάλει τη σεζόν στην Γαλατασαράι.

Keywords
Τυχαία Θέματα