Πρώτο σερβίς στο Αλεξάνδρειο την Παρασκευή (14/10)

Το νέο πρωτάθλημα βόλεϊ ξεκινά το βράδυ της Παρασκευής (14/10) στη Θεσσαλονίκη, όπου ο ’ρης φιλοξενεί τον Ηρακλή, κάτι που έχει συμβεί άλλες δύο φορές τα τελευταία 12 χρόνια, με το "γηραιό" να παίρνει ισάριθμες νίκες.

Τη σεζόν 2000-01 είχε επικρατήσει στη Μίκρα με 3-2, ενώ πριν τρία χρόνια είχε φτάσει εύκολα στο 3-0. Όσον αφορά στα πλάνα των δύο προπονητών, ο Γιώργος Περσιανλής θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τους Μάρκο

Σάμαρτζιτς και Ιβάιλο Μπαρούτοφ. "Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι και παρά τις ατυχίες που είχαμε τις τελευταίες ημέρες νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Ο Ηρακλής μπορεί να έχει διαφορετικούς στόχους από εμάς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να τον κερδίσουμε. Αύριο είναι η πρώτη στροφή ενός μακρύ δρόμου, σε ένα περιβάλλον διαφορετικό, ίσως λιγότερο ποιοτικό, αλλά σίγουρα περισσότερο ανταγωνιστικό", δήλωσε ο τεχνικός του ’ρη. Προβλήματα δεν υπάρχουν ούτε στον Ηρακλή, καθώς ο Σωτήρης Δρίκος υπολογίζει και στον Αντρέι Κράβαρικ. "Δεν είμαστε έτοιμοι στο βαθμό που θέλαμε και ο δικός μας βαθμός ανετοιμότητας συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες είναι μεγαλύτερος, αφού οι δύο Λετονοί έχουν ενσωματωθεί εδώ και δύο εβδομάδες, ο Τανίκ έχει λίγες ημέρες παραπάνω, ενώ μας προέκυψαν και απουσίες λόγω του στρατιωτικού πρωταθλήματος", είπε ο τεχνικός του γηραιού. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής: Παρασκευή 14/10’ρης - Ηρακλής (19:00, Novasports 3) Σάββατο 15/10Ολυμπιακός - Απόλλων Καλαμαριάς (17:00)ΕΑ Πατρών - ΠΑΟΚ (19:00)ΑΟ Κηφισιάς - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (19:00)Λαμία - Παμβοχαϊκός (19:00) Δευτέρα 17/10Παναθηναϊκός - Φοίνικας Σύρου (19:00, Novasports 3)

Keywords
Τυχαία Θέματα