Αποθεραπεία ο Μέλμπεργκ

Απαντες παρόντες από το απόγευμα της Πέμπτης (13/10) στου Ρέντη, αφού και οι τελευταίοι διεθνείς, οι Μέλμπεργκ και Γκμπιτς επέστρεψαν και τέθηκαν στη διάθεση του Βαλβέρδε ενόψει ΑΕΚ. Αμφότεροι ωστόσο έκαναν αποθεραπεία και όλα δείχνουν πως ο σουηδός δεν θα βρίσκεται στην 11άδα του ντέρμπι.

Ο Μέλμπεργκ έχει απουσιάσει από τις τελευταίες δέκα προπονήσεις του Ολυμπιακού

και θα γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς μόνο στην τελευταία πριν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ (θα είναι χαλάρωμα άλλωστε) κάτι που σημαίνει πως οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα είναι λίγες. Πολλά θα εξαρτηθούν από το τετ α τετ του σουηδού με τον Βαλβέρδε.

Πάντως και στις δοκιμές, που έκανε σήμερα (13/10) ο Βαλβέρδε έδειξε πως στο μυαλό του έχει να παίξουν στο κέντρο της άμυνας Αβραάμ και Μαρκάνο, με τον Μακούν να παίρνει θέση στη μεσαία γραμμή και τον Μοντέστο δεξιά, αφού φαίνεται ότι ο Μανιάτης δεν είναι 100%.

Ο Κοστάντσο θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο κορσικανός δεξί μπακ, ο Χολέμπας αριστερά και οι Παπαδόπουλος, Μαρκάνο τα δύο στόπερ. Ορμπάιθ και Μακούν θα είναι το δίδυμο στα χαφ με τον Ιμπαγάσα σε ελεύθερο ρόλο, ο Φουστέρ θα είναι στη δεξιά πτέρυγα, ο Μιραλάς στην αριστερή και ο Τζιμπούρ στην κορυφή της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, οι τραυματίες Γέστε, Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο (14/10) με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:00GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα