Πρώτη νίκη στην Α1 για τον Ικαρο, 79-68 τον ΚΑΟΔ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πέτυχε ο Ικαρος Καλλιθέας, ο οποίος στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, επικράτησε με 79-68 του ΚΑΟΔ. Μπέινς και Τζόνσον ήταν οι κορυφαίοι για την ομάδα του Αρη Λυκογιάννη, που καθάρισε το ματς με ένα ξέσπασμα στην τρίτη περίοδο.

Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως το παιχνίδι θα ήταν αμφίρροπο, με τον ΚΑΟΔ να ξεκινάει καλύτερα και τους γηπεδούχους να αντιδρούν με τον Μπέινς και να

παίρνουν προβάδισμα στο φινάλε της πρώτης περιόδου (23-21).

Πόντο - πόντο κύλησε το ματς και στη δεύτερη περίοδο, με τον Χαραλαμπίδη να είναι ο κορυφαίος του ματς και τον ΚΑΟΔ να κλείνει το ημίχρονο προηγούμενος με 34-33.

Η εικόνα του ματς άλλαξε στην τρίτη περίοδο, χάρη στο... σόου του Μπέινς , ο οποίος με συνεχόμενους πόντους έδωσε σημαντικό προβάδισμα στον Ικαρο, ενόψει της τελευταίας περιόδου.

Με επί μέρους σκορ 24-10 στην τρίτη περίοδο, οι γηπεδούχοι μπήκαν με το υπέρ τους 57-44 στα δέκα τελευταία λεπτά του ματς.

Στην τελευταία περίοδο κι ενώ ο ΚΑΟΔ προσπαθούσε να κάνει την αντεπίθεσή του, ο Μπέινς βρήκε... συμπαραστάτη τον Τζόνσον, ο οποίος ανέλαβε δράση στην επίθεση και κράτησε τον Ικαρο στη θέση του οδηγού.

Ετσι, η ομάδα του Αρη Λυκογιάννη κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στην Α1 με 79-68.

Keywords
Τυχαία Θέματα