Για το 2x2 ο Αρης στην Πλατεία

Ο Πολωνός προπονητής προχώρησε σε αρκετές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων, δείχνει αποφασισμένος να δώσει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες, αρκεί να το επιτρέψουν οι συνθήκες. Οι παρουσίες των Κατίδη, Τριανταφυλλάκου, Οικονομόπουλου και Τριανταφυλλάκου στην αποστολή, αν μη τι άλλο φανερώνουν τις προθέσεις του Πρόμπιερζ.

Σε ότι αφορά το αρχικό σχήμα, δεν θα υπάρξουν αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που ξεκίνησε το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Για να ακριβολογούμε, υπάρχει μόνο μια αμφιβολία και πρόκειται για τον παρτενέρ του Σανκαρέ στο κέντρο της

άμυνας. Κι αυτό διότι ο Ντίκο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, παρότι η ιατρική διάγνωση έκανε λόγο για κάταγμα στη μέση και απουσία δύο εβδομάδων. Το πιθανότερο είναι πάντως να ξεκινήσει στο παιχνίδι ο Νίκος Λαζαρίδης και να μην ρισκάρει ο Πρόμπιερζ με τον Γκανέζο αμυντικό.

Από εκεί και πέρα, Καζναφέρης και Μίχελ θα είναι στα αμυντικά άκρα. Τόχα και Φατί θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Ακόστα θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Ούμπιντες στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ ο Γιάννης Γιαννιώτας θα αγωνιστεί στη δεξιά πλευρά. Ο Καστίγιο διατηρείται στη θέση του επιτελικού μέσου και ο Σολτάνι στη κορυφή της επίθεσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα