Πρώτες δοκιμές Κωστένογλου ενόψει ΟΣΦΠ

Η προπόνηση της Τετάρτης (12/10) ήταν η πρώτη στην οποία ο Νίκος Κωστένογλου είχε τη δυνατότητα να δουλέψει με όλους τους παίκτες του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (15/10, 20:30GR), αφού επέστρεψαν και όλοι οι διεθνείς.

Ο έλληνας τεχνικός έδειξε και τα πρώτα του πλάνα για το ντέρμπι, δοκιμάζοντας διάφορους παίκτες, πάνω όμως σε ένα συγκεκριμένο σχήμα.

Για την ακρίβεια,

ο Κωστένογλου δείχνει ότι θα κατεβάσει την Ενωση με 4-3-3 και πάνω σε αυτό δοκίμασε τους εξής παίκτες: στην άμυνα ήταν (από δεξιά προς αριστερά) οι Γεωργέας, Κάλα, Μανωλάς και Κοντοές, ο Μάκος ήταν κόφτης, μπροστά δεξιά του ο Βάργκας, αριστερά ο Λαγός και στην επίθεση οι Λεονάρντο (δεξιά), Γκούντγιονσεν (αριστερά) και Λυμπερόπουλος (στην κορυφή).

Στη συνέχεια, όμως, ο έλληνας προπονητής πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές, με τον Χοσέ Κάρλος να παίρνει θέση δεξιά στην επίθεση, τον Καράμπελα αριστερά στην άμυνα, ενώ είναι σίγουρο ότι υπολογίζεται και ο Γκέντζογλου για τα χαφ, με τον τελευταίο να προέρχεται και από δύο καλά 90λεπτα με την Εθνική Ελπίδων.

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα στο γυμναστήριο και φυσιοθεραπεία, ενώ οι Τραϊανός Δέλλας και Πολ Κατσέτης έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα