Πρότεινε ανταλλαγή Κάρολ - Τέβεζ

Την άμεση ανταλλαγή του Αντι Κάρολ με τον Κάρλος Τέβες πρότεινε η Λίβερπουλ στην Μάντσετσερ Σίτι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian!

"O σύλλογος του ’νφιλντ επικοινώνησε με τη Σίτι την Πέμπτη για να ρωτήσει πόσα ζητούν για τον Τέβες και για το αν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε απευθείας ανταλλαγή με τον Κάρολ.

Ο Μπράιαν Μάργουντ, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της Σίτι, απέρριψε αμέσως την ιδέα, παρόλο που ο Κάρολ είναι ένας παίκτης που ο Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει παραδεχτεί ότι θαύμαζε την εποχή που ήταν στη Νιούκαστλ", αναφέρει το δημοσίευμα.

Να σημειωθεί

ότι η Λίβερπουλ ξόδεψε 35 εκατομμύρια λίρες (!) για να αποκτήσει τον Κάρολ από τη Νιούκαστλ (8η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου) και πλέον ψάχνει τρόπους να τον... ξεφορτωθεί, παρότι ο Κένι Νταλγκλίς έπλεξε το εγκώμιο του παίκτη μετά την πρόκριση των Reds επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Κύπελλο Αγγλίας.

Ο Κάρολ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει φανέλα βασικού στην ομάδα του λιμανιού, έχοντας σκοράρει μόλις 2 φορές σε 20 παιχνίδια στην Premier League.

Keywords
Τυχαία Θέματα