Προσφυγή ο Κιάσσος, νοκ άουτ ο Μάντζιος για τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο

Δυσάρεστα νέα προέκυψαν την Πέμπτη (3/11) για τον ΟΦΗ, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Αφενός επιβεβαιώθηκε η απουσία του Βαγγέλη Μάντζιου από τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, λόγω τραυματισμού, αφετέρου κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ προσφυγή του Κώστα Κιάσσου, ο οποίος διεκδικεί τα χρήματα που του οφείλονται από τους Κρητικούς

από την περυσινή σεζόν!

Μετά τον Ανέστη Αγρίτη, τη σκυτάλη στις προσφυγές πήρε ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος διεκδεί μέσω της νομικής οδού οφειλές της περασμένης σεζόν από τον ΟΦΗ. Κατά συνέπεια πίεση στην κρητική ομάδα είναι ασφυκτική από όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες με αποτέλεσμα η συμφωνία με τον Φανούρη Βατσινά για την είσπραξη των χρημάτων του ΟΠΑΠ, υπολογίζονται περίπου στα 200.000 ευρώ και την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων να είναι επιβεβλημένη, ούτως ώστε η ΠΑΕ να μην βρεθεί ενώπιον του κινδύνου αφαίρεσης βαθμών!

Νοκ άουτ ο Μάντζιος και ο Μποντόρ
Στα αγωνιστικά, νοκ άουτ τίθεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βαγγέλης Μάντζιος για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Πανιώνιο καθώς υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Πρόβλημα και με τον Μποντόρ που ένιωσε ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς.

Ο 28χρονος επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Τετάρτης (2/11) με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ωστόσο η τελική διάγνωση έγινε γνωστή την Πέμπτη (4/11) και η οποία δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί στον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες.

Οσον αφορά τον Μποντόρ, δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Πέμπτη (4/11) με αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κρίνεται στην τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής (5/11), αλλά δύσκολα θα καταφέρει ο Ούγγρος να τεθεί στην διάθεση του Αναστόπουλου.

Μπαίνει χειρουργείο ο Σόουζα
Το κακό των τραυματισμών για τον ΟΦΗ τρίτωσε με τον Ντένις Σόουζα που – σύμφωνα με τις εκτιμήσεις – έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου και είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για έναν μήνα.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (1/11) με αποτέλεσμα να μείνει εκτός προπονήσεων τις δύο τελευταίες ημέρες ενώ το πρωί της Πέμπτης (3/11) υποβλήθηκε σε μαγνητική που έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου. Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, είναι πολύ πιθανό να οδηγηθεί σε χειρουργική επέμβαση που θα τον διατηρήσει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα