Ετοιμοι στον Αρη για την πρώτη νίκη

Το Σάββατο (19/11) ο Αρης θα αναζητήσει τη πρώτη νίκη του σε επίσημο παιχνίδι και φυσικά στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενος τον Ικαρο Καλλιθέας. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, πέραν ασφαλώς της έντονης πίεσης που υπάρχει λόγω της αναγκαιότητας εξασφάλισης του αποτελέσματος, ενώ με δηλώσεις του στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου επανέλαβε ότι η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

"Ισως είναι από τις λίγες φορές από την αρχή της περιόδου, που η ομάδα φαίνεται να είναι όλη μαζί. Βέβαια παίξαμε

και ένα παιχνίδι με τη Νίμπουρκ έχοντας όλο το ρόστερ για πρώτη φορά, με κάποιους παίκτες όμως που προέρχονταν από τραυματισμούς και κάποιες προσθήκες. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχουμε συνέχεια κάποια προσθήκη και η ομάδα πάει αρκετά πίσω", είπε για να συμπληρώσει σχετικά με το παιχνίδι απέναντι στον Ικαρο.

"Εκτιμώ ότι θα το κερδίσουμε και θα πάμε και καλά γιατί μέχρι τώρα δουλεύουμε με μεγάλη ένταση και η πρόοδος είναι εμφανής. Είναι υπερβολικό να λες ότι από ένα παιχνίδι κρίνεται η τύχη της ομάδας. Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία. Όσο άσχημα και αν έχουμε ξεκινήσει θα τελειώσουμε όπως πρέπει σαν ’ρης. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε τη νίκη. Πέραν των προβλημάτων, είχαμε κι ένα δύσκολο πρόγραμμα και χωρίς κόσμο και με προβλήματα τραυματισμών.

"Επιπλέον στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές είμαστε η μόνη ομάδα που έχουμε παίξει τρία εκτός έδρας παιχνίδια. Και απέναντι στον Κολοσσό και απέναντι στον ΚΑΟΔ κάναμε δύο ήττες που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έπρεπε να τα είχαμε κερδίσει".

Οι επιτελείς του Αρη περιμένουν την απόφαση του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή που εκδικάστηκε του Γιώργου Μπόγρη κατά του Περιστερίου. Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχουν, η απόφαση αναμένεται μέχρι το απόγευμα και αναλόγως θα φανεί αν ο νεαρός σέντερ θα βρεθεί στη διάθεση του Βαγγέλη Αλεξανδρή απέναντι στον Ικαρο. Ο προπονητής του Αρη αναφέρθηκε πάντως και στην δυσαρέσκεια που επικρατεί στον κόσμο λόγω των μέχρι στιγμής αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας.

"Ολοι ξέρανε ότι θα έχουμε μικρό προϋπολογισμό και συμφώνησαν στο να γίνει οικονομική εξυγίανση και αγωνιστικά να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια βάση στην οποία θα στηριχτεί η ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Ο κόσμος στη μεγαλύτερη πλειοψηφία αποδέχτηκε αυτά που είπαμε. Τα προβλήματα που έχουμε δεν ξεπερνιούνται αν δεν υπάρχει ομοψυχία και αν δεν υπάρχει διοικητική ηρεμία. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα παραπάνω από όσα βιώνουμε καθημερινά στον ’ρη.

"Και εγώ και οι συνεργάτες μου και όλο το προσωπικό είμαστε ενωμένοι και θέλουμε ο ’ρης, που δημιούργησε την αυτοκρατορία να σταθεί ξανά στα πόδια του και να κάνει μία δυναμική επανεμφάνιση στο βαθμό που του αξίζει και στο βαθμό που είναι υποχρεωμένος ένεκα της ιστορίας του να συμμετέχει στα δρώμενα του μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα