Πρόμπιερζ: Βελτιωμένοι, αλλά έχουμε προβλήματα

Χαρούμενος από το αποτέλεσμα, αλλά και από τη νίκη της ομάδας του, ο Μίχαλ Πρόμπιερζ μίλησε για βελτίωση της ομάδας του. Ο Πολωνός προπονητής δεν θέλησε να μιλήσει σχετικά με τις επιλογές του στο πρώτο γκρουπ προπονήσεων, ενώ είπε πως θα μιλήσει για μεταγραφές με τη διοίκηση.

Β«Βλέπω λίγους εκπροσώπους του Τύπου αν και κερδίσαμε σήμερα, γιατί θυμάμαι ότι είχε περισσότερους δημοσιογράφους στον προηγούμενο αγώνα όπου είχαμε φέρει ισοπαλία. Ηταν βασικό για μας να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς.

Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο και πως χρειαζόταν επαγγελματική νίκη. Επειδή τις τελευταίες ώρες είδα κάποιους αγώνες και αυτό κάπως με βοήθησε. Χθες για παράδειγμα, χθες έβλεπα έναν αγώνα της Αρσεναλ με τη Γουλβς και σήμερα είδα για λίγο τον αγώνα ΟΦΗ-Λεβαδειακός, γιατί αυτά τα παιχνίδια ήταν από τα χαρακτηριστικά που νομίζεις ότι έχεις κερδίσει τα παιχνίδια πριν καν ξεκινήσουν και συνήθως έρχονται ισόπαλα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, γιατί δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και αναφέρομαι όχι μόνο στους παίκτες που είναι στην αποστολή, αλλά σε όλους.

Και είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι μας απέναντι σε οργανωμένη άμυνα, γιατί ήταν βελτιωμένο και γιατί δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με άλλα παιχνίδια. Αυτό δεν σημαίνει κάτι, γιατί εντόπισα και πολλά προβλήματα που έχουμε και θα προσπαθήσω να τα βελτιώσουμε την επόμενη εβδομάδα, γιατί μετά δεν θα έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεσή μου. Είμαι επίσης περήφανος για τους παίκτες μου γιατί κανείς δεν παραπονέθηκε που κάναμε προπονήσεις και την ημέρα των Χριστουγέννων. Για μένα ήταν ένα καλό βήμα για την ομάδα, οι δύο συνεχόμενες νίκεςΒ», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τον διαχωρισμό των γκρουπ αλλά και κάποιες αποφάσεις του για παίκτες όπως ο Μανόλης Παπαστεριανός. Β«Αυτή τη στιγμή έχουμε κάποιους παίκτες στο συγκεκριμένο γκρουπ. Αυτοί οι 28 που προπονούνται μαζί μας, αυτοί λαμβάνονται υπόψη. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι παίζουν κάποιοι άλλοι τώραΒ».

Ρωτήθηκε για την εικόνα του Αρη από τη στιγμή που απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα. Β«Βλέποντας για παράδειγμα τον αγώνα Αρσεναλ-Γουλβς, η Αρσεναλ έπαιζε με παίκτη παραπάνω και δεν μπορούσε να σκοράρει. Είμαι ευχαριστημένος λοιπόν από κάποια πράγματα και μπορώ να καταλάβω ότι κάποια στιγμή ο κόσμος ήταν δυσαρεστημένος, αλλά εμείς προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τη μπάλα και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Θεωρώ όμως ότι όλοι είδαν τη βελτίωση της ομάδας και την προσπάθειά της να παίξει ποδόσφαιροΒ».

Και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα. Β«Ακουσα κάποια πράγματα που γράφτηκαν για έναν τερματοφύλακα και σας το λέω ότι δεν ισχύουν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Μάρκο Βελλίδη και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι κάτι για μεταγραφές, γιατί ήδη έχουμε έναν μεγάλο αριθμό παικτών στο ρόστερ. Υπάρχουν αρκετοί ελεύθεροι παίκτες είτε στην αγγλική είτε στην γερμανική αγορά, αλλά το βασικότερο για μας είναι να έχει ένα γκρουπ παικτών στο οποίο θα μπορεί να βασιστεί. Μπορούμε να μιλήσουμε για πολλούς παίκτες. Για παράδειγμα και

Keywords
Τυχαία Θέματα