Πριχιόνι... Reloaded

Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα δύσκολα, εκεί που η μπάλα ζυγίζει τόνους. Ο Πάμπλο Πριχιόνι είναι ένας από δαύτους. Ο αργεντινός γκαρντ... βγάζει το ψωμί του με τις "εκτελέσεις" στην εκπνοή ή έστω πετυχαίνοντας κρίσιμα καλάθια στα χασομέρια των αγώνων.

Χθες (2/11) "εκτέλεσε" τον Ολυμπιακό με το εύστοχο δίποντο στα 2" πριν από τέλος. Η ομάδα του Ιβκοβιτς, ωστόσο, δεν είναι η μοναδική ελληνική που πέφτει θύμα

του 31χρονου διεθνούς γκαρντ.

Το 2006 και σ' ένα ματς σαφώς μεγαλύτερης κρισιμότητας απ' ό,τι το χθεσινό, είχε φράξει τον δρόμο του Παναθηναϊκού προς την Πράγα και το final four της Euroleague εκείνης της σεζόν. Μ' ένα σουτ από τα έξι μέτρα στην τελευταία επίθεση της Τάου -τότε- έχοντας μάλιστα τον Κώστα Τσαρτσαρή κρεμασμένο πάνω του, είχε αλώσει το ΟΑΚΑ, στέλνοντας την ομάδα του στην Πράγα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΑΣΗ ΣΕ VIDEO

Και σε άλλα παιχνίδια της ίδιας ή μικρότερης κρισιμότητας, πάντως, ο Πάμπλο Πριχιόνι έχει αναλάβει δράση στο τέλος. Ενα από αυτά ήταν με την Εθνική Αργεντινής κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο, όταν 4" πριν από το φινάλε είχε χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του, χαρίζοντάς της το εισιτήριο για το Μουντομπάσκετ του 2010 (Τουρκία).

O Πριχιόνι έφυγε από την Αργεντινή το 1999, μετακομίζοντας στην Ισπανία για λογαριασμό της Αλικάντε. Το 2003 τον "τσίμπησε" η Τάου Κεράμικα (η τωρινή Κάχα Λαμποράλ δηλαδή...), με την οποία αγωνίζεται έως σήμερα, με το... διάλειμμα διετούς διάρκειας (2009-11) όταν και φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα