Πίτσος: Πρώτα η παραμονή &βλέπουμε...

Ο Μηνάς Πίτσος σε συνέντευξη του μίλησε για την μέχρι στιγμής καλή πορεία του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα και τόνισε πως βασικός στόχος παραμένει η παραμονή, ωστόσο αν υπάρξουν οι κατάλληλες συνθήκες οι κρητικοί θα κυνηγήσουν το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μηνάς Πίτσος στον NovaΣΠΟΡ FM :

"Ολες οι ομάδες κάνουν την λεγόμενη κοιλιά, πόσω μάλλον εμείς που είχαμε τα γνωστά προβλήματα το καλοκαίρι. Νομίζω, όμως, ότι

είμαστε καλά. Αυτό που μας κρατάει είναι τα καλά αποδυτήρια και ο προπονητής μας (σ.σ. Νίκος Αναστόπουλος) που είναι και το πιο σημαντικό.

Δεν γίνεται να μην επηρεαζόμαστε από τα οικονομικά προβλήματα, αλλά γενικά υπάρχει στην κοινωνία και φυσικά στο ποδόσφαιρο, σε πολλές ομάδες. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά που ήρθαν από πέρυσι μπήκαν στο πετσί της ομάδας, στο σκεπτικό, πήραν από την αύρα της, αφού ανέκαθεν ήταν από τις μεγάλες.

Κάποιες φορές θες να ξεσπάσεις, αλλά ο προπονητής μας μάς βοηθάει στο ψυχολογικό κομμάτι. Και σε ένα βαθμό οφείλεται σ’ αυτό η πορεία μας. Βασικός μας στόχος, όταν και ξεκίνησε η σεζόν, και παραμένει ο ίδιος, είναι η παραμονή. Να συγκεντρώσουμε τους απαραίτητους βαθμούς. Από εκεί και πέρα αν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες για κάτι καλύτερο φυσικά δεν θα πούμε όχι. Όταν δεν υπάρχει άγχος είναι πιο εύκολο να αποδώσεις καλύτερα".

Keywords
Τυχαία Θέματα