Εκλεστοουν: Ελπίζω να έχουμε μάχη

Ο Μπέρνι Εκλεστοουν θα ήθελε το φετινό πρωτάθλημα να έχει πολύ πιο δραματική εξέλιξη από το 2011, ώστε να διατηρηθεί αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Σε ερώτηση της Salzburger Nachrichten για το αν πιστεύει ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπορεί να επαναλάβει την κυριαρχία της περσινής σεζόν, ο Εκλεστοουν απάντησε: "Ελπίζω όχι!

"Σίγουρα η Red Bull θα εξακολουθήσει να είναι εκεί. Αλλά θα προτιμούσα μια μάχη για τον παγκόσμιο τίτλο που θα κρατήσει ως το τέλος της σεζόν. Οι

τηλεθεατές νοιάζονται περισσότερο για την ένταση της κούρσας παρά για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα".

Παρόλα αυτά, ο ισχυρός άνδρας της F1 παραδέχτηκε πως το πιθανότερο είναι η Red Bull να έχει και πάλι το ξεκάθαρα καλύτερο μονοθέσιο του grid, οπότε εναποθέτει τις ελπίδες του στον Μαρκ Ουέμπερ για να πιέσει τον Φέτελ.

"Δεν θέλω η Red Bull να κυριαρχήσει με τον ίδιο τρόπο, αλλά φοβάμαι ότι θα συμβεί. Γι' αυτόν τον λόγο βάζω τις ελπίδες μου στους ώμους του Ουέμπερ. Φέτος θα δούμε μια κατάσταση όπου θα μπορέσει να δείξει το ταλέντο του πολύ περισσότερο".

Ο Εκλεστοουν είπε, επίσης, ότι θα ήταν "έκπληξη" για εκείνον αν η Mercedes δεν κερδίσει έστω έναν αγώνα φέτος, ενώ για την Ferrari δήλωσε: "Ελπίζω να βελτιωθεί σημαντικά. Ο Αλόνσο είναι πολύ ταλαντούχος και αξίζει ένα τέλειο μονοθέσιο".

Keywords
Τυχαία Θέματα