Περιμένει τους διεθνείς για να φορτσάρει ο Βαλβέρδε ενόψει Παναθηναϊκού

Με πρωινή προπόνηση στο Ρέντη συνεχίστηκε την Δευτέρα (14/11) η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ατομικό έκαναν Μοντέστο, Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα και Αμπντούν, τους διεθνείς περιμένει ο Ερνέστο Βαλβέρδε για να ανεβάσει τους ρυθμούς ενόψει του μεγάλου αγώνα της 10ης αγωνιστικής.

Μπορεί άπαντες στο Λιμάνι να έχουν στο μυαλό τους το ντέρμπι με τους πράσινους, ωστόσο

ο Ερνέστο Βαλβέρδε προτίμησε να μην ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση της Δευτέρας (14/11), καθώς θέλει να έχει στη διάθεσή του και τους διεθνείς για να δείξει τα πλάνα του.

Οι διεθνείς αναμένεται να επιστρέψουν στο Ρέντη την Τετάρτη (16/11) και από οι ρυθμοί της προπόνησης θα ανέβουν από την Πέμπτη (17/11). Ο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του θέλουν να ξεπεράσουν οι παίκτες τα όποια προβλήματα υπάρχουν και να φορτσάρουν από την Πέμπτη όντας απόλυτα έτοιμοι.

Γι' αυτό ο Τζιμπούρ και ο Μοντέστο ακολούθησαν πρόγραμμα που περιλάμβανε για τον πρώτο θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο και για τον δεύτερο ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο.

Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα έντονης ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο, ενώ ο Αμπντούν έκανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο. Ο Φέισα, που έχει ελάχιστες πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι, έκανε θεραπεία.

Στην προπόνηση όπως είναι φυσικό δεν έλαβε μέρος ο Παπάζογλου, ο οποίος θα ξεκινήσει την Πέμπτη (17/11) το πρόγραμμα αποκατάστασης, μετά την αρθροσκοπική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο δεξί γόνατο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους την Τρίτη (15/11) με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα