Περιμένει στη... γωνία η Arboris

Τα περιθώρια για τον Πρίγκιπα Αλ Σαούντ και τον Βλάση Τσάκα έχουν αρχίσει να στενεύουν και οι πληροφορίες από τον Παναθηναϊκό λένε πως αν δεν προχωρήσει άμεσα η υπόθεση, τότε θα δοθεί εντολή στην Arboris Capital να βρει επενδυτή.

Η πλευρά του Πρίγκιπα αναμένεται να πάρει την Τρίτη (29/11) τα στοιχεία που προέκυψαν από τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ και ο Βλάσης Τσάκας

υποστηρίζει πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα δείξει τα χρήματα που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί το deal.

Το να τα δείξει, όμως, είναι ξεκάθαρο πλέον πως δεν αρκεί στην πλευρά Βαρδινογιάννη. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τζίγκερ έχει τονίσει και στην ΠΑΕ πως αν τα χρήματα δεν μπουν σε τραπεζικό λογαριασμό η υπόθεση του Πρίγκιπα δεν θα προχωρήσει και τότε είναι και αυτός θετικός στο να δοθεί εντολή στην Arboris για να βρει κάποιον άλλο υποψήφιο επενδυτή.

Από την πλευρά της, η Αrboris Capital δηλώνει έτοιμη να παρουσιάσει άμεσα συγκεκριμένα πρόταση από εταιρεία, η οποία δεν ενδιαφέρεται μόνο για τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά επιθυμεί να αποκτήσει το 90% της ΠΑΕ.

Ολα αυτά, όμως, θα ξεκαθαρίσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας, καθώς αυτό που προέχει είναι να δούμε αν τελικά θα προχωρήσει η περίπτωση του Σουλτάν Αλ Σαούντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα