Παράσχος: Καλοί οι τέσσερις βαθμοί

Απόλυτα ικανοποιημένος με την βαθμολογική συγκομιδή του Λεβαδειακού στα τρία παιχνίδια, που έδωσε μέσα σε μία εβδομάδα, είναι ο Γιώργος Παράσχος μετά τη νίκη επί της Δόξα Δράμας. Ο προπονητής των βοιωτών τόνισε πως οι παίκτες του είχαν άγχος, ενώ πρόσθεσε πως η τύχη έπαιξε το ρόλο της, αφού η ομάδα του σκόραρε αμέσως μετά το χαμένο πέναλτι.


"Παίξαμε τρία σημαντικά παιχνίδια αυτή την εβδομάδα,. Η συγκομιδή των τεσσάρων βαθμών είναι πολύ καλή. Από εκεί και πέρα επιβαλλόταν να κερδίσουμε", τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

"Είχαμε περισσότερο άγχος από ότι περιμέναμε.

Ήμασταν κακοί στην κυκλοφορία της μπάλας και κάναμε βεβιασμένες επιθέσεις. Ωστόσο, κάναμε κλασικές ευκαιρίες και είχαμε την τύχη να σκοράρουμε αμέσως μετά το χαμένο πέναλτι. Χρειάζεται δουλειά ακόμα η ομάδα, αλλά έχουμε και την υπομονή και την διάθεση για να γίνει αυτό".

Χαραλαμπίδης: Κρίθηκε σε μία φάση
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης από την πλευρά του, ισχυρίστηκε πως το ματς κρίθηκε σε μία φάση, ενώ τόνισε πως η Δόξα Δράμας χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα.

"Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες ήταν καιρό έξω από το πρωτάθλημα. Το ματς το έκρινε μια φάση. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας κι έγινε ένα πέναλτι και απ' αυτή τη φάση χάσαμε το παιχνίδι. Θέλουμε περισσότερη δουλειά μπροστά", είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Δραμινών.

Βασιλείου: Αφιερωμένο στην κόρη του Τόμας
Στην κόρη του συμπαίκτη του, Χαβιέ Τομάς, αφιέρωσε τη νίκη του Λεβαδειακού επί της Δόξας Δράμας σκόρερ του αγώνα, ο νεαρός Στέλιος Βασιλείου.

"Σημασία έχει ότι η ομάδα νίκησε και όχι ότι εγώ πέτυχα το γκολ. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι, το πρώτο στην έδρα μας και ήταν πολύ σημαντικό να κάνουμε αρχή με νίκη. Εγώ και οι συμπαίκτες μου την αφιερώνουμε στην κορούλα του Τομάς που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο", δήλωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα