Μέσα ο Γκαρσία, αγωνία για Βιεϊρίνια

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε θεραπεία και σήμερα (27/11), ωστόσο δεν υπάρχει αμφιβολία για την παρουσία του στον αγώνα με τη Τότεναμ στο Λονδίνο. Ο Ουρουγουανός μέσος δεν αγωνίστηκε απέναντι στη Κέρκυρα, κυρίως για προληπτικούς λόγους και υπολογίζεται από τον Λάσλο Μπόλονι για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30/11).

Αντιθέτως, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο, θα ληφθεί απόφαση για τον Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Πορτογάλος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ούτως ώστε

να διαπιστωθεί αν αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα στον δικέφαλο. Ο τραυματισμός του Βιεϊρίνια αποτελεί έναν από τους λόγους του κακού κλίματος που επικρατεί στον ΠΑΟΚ.

Δεν είναι όμως ο βασικός. Η ισοπαλία με τη Κέρκυρα, η πολύ μεγάλη διαφορά που χωρίζει τον ΠΑΟΚ από τη κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και οι γενικότερες καταστάσεις που κυριαρχούν στον σύλλογο είναι οι βασικές αιτίες. Είναι σαφές ότι το ποσοστό συσπείρωσης των φιλάθλων έχει μειωθεί, η αμφισβήτηση για τη διοίκηση αλλά και για τις ικανότητες του αγωνιστικού τμήματος, είναι πλέον εντονότερη. Κι όλ' αυτά έχουν διαμορφώσει ένα αρνητικό σκηνικό γύρω από τον ΠΑΟΚ.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, οι φίλοι του ΠΑΟΚ περιμένουν από την ομάδα μια αντίδραση, ανάλογη με αυτές που την χαρακτήρισαν τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι στιγμής, βλέπουν ένα σύνολο παικτών που αδυνατεί να κερδίσει ομάδες χαμηλού βεληνεκούς όπως οι Κέρκυρα, Αστέρας Τρίπολης, ενώ σχολιάστηκαν έντονα και οι επιλογές του Λάσλο Μπόλονι στον χθεσινό (26/11) αγώνα στη Τούμπα.

Διοικητικά, ακόμη περιμένουν από τη διοίκηση να δώσει τη συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης. Αυτή είχε προγραμματιστεί αρχικά για την προπερασμένη εβδομάδα, αναμένεται να γίνει όμως στις αρχές του Δεκέμβρη. Και στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ ακούνε διάφορες ιστορίες περί του πορίσματος του ορκωτού λογιστή, έμαθαν για την έφοδο του ΣΔΟΕ κατόπιν παρέμβασης εισαγγελέα και περιμένουν (με το δίκιο τους) να ακούσουν πειστικές απαντήσεις σχετικά με τα διοικητικά και οικονομικά ζητήματα. Κι αν μέχρι πέρυσι, η πορεία της ομάδας κάλυπτε σε σημαντικό βαθμό τις όποιες αδυναμίες υπήρχαν σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, πλέον έχει χάσει αυτόν τον ρόλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα