ΠΑΟΚ εκτός κι επί τ` αυτά

Η ιστορία έγραψε: Τοτεναμ - ΠΑΟΚ 1-2.

Θα μπορούσαμε να σταθούμε στην απόδοση των παιχτών και να τους εκθειάσουμε. Ή στην παρουσία του κόσμου και την ώθηση που έδωσε. Ή στην παλικαρίσια εμφάνιση του 17χρονου Σταφυλίδη. Ή στο οτι ο ΠΑΟΚ, παίζοντας με 10, ταπείνωσε μια ομάδα που παρατάχθηκε

με ολα της τα βαριά χαρτιά, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων (άσχετα αν καποιοι φουκαράδες σπυριάρηδες, προφανώς εθισμένοι στις δερματικές αλοιφές καταπολέμησης της ακμής, προεξωφλούσαν αγώνα απέναντι στα "δευτερα").

Όμως όλα αυτά αναφέρθηκαν και αναλύθηκαν με κάθε λεπτομέρεια. Θα σταθούμε λοιπόν σε μια κίνηση των αντιπάλων ή οποία δεν έχει προηγούμενο. Συγκεκριμένα της διοίκησης τους.

Είναι Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στα χρονικά, που μια ομάδα σταματάει τη διάθεση εισιτήριων ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΟΠΑΔΟΥΣ, τρεις μέρες πριν το παιχνίδι!!!

Μιλάμε για παράνοια. Μια κίνηση που άφησε συξηλους τους οπαδούς της ίδιας της Τότεναμ, οι οποίοι έκπληκτοι είδαν τη διοίκηση τους να τους "κόβει" την πρόσβαση σε ένα παιχνίδι ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΔΡΑ! Αυτά δε γίνονται πουθενά.

Έχουμε παγκόσμια πρωτοτυπία! Οπαδοί της Τότεναμ, ανημποροι να βρουν εισητήριο για εντός εδρα παιχνίδι, όχι γιατι υπήρχε sold out*, αλλά γιατι η διοίκησή τους απέσυρε όλα τα εισητήρια φοβόμενη μετατροπή του White Hart Lane σε Toumpa stadium! Ρε καταλαβαίνετε τι λέμε τώρα;;; Φαντάσου δηλαδή, να έβγαινε ο πρόεδρος της ομάδας σου και να έλεγε "μάγκες συγνώμη, αλλά σταματάμε τη διαθεση εισιτηρίων, γιατί οι αντίπαλοι θα κάνουν απόβαση"!

Εδώ λοιπόν, μιλάμε για το αίσθημα του φόβου που προκαλεί το άκουσμα του ονόματος του μεγαλυτέρου λαού της Ευρώπης. Μιλάμε για μια κίνηση που δείχνει τη ΜΥΘΙΚΗ διάσταση που έχει λάβει ο Λαός του ΠΑΟΚ εκτός συνόρων, αυτή η πανευρωπαϊκή στρατιά εκατομμυρίων αφοσιωμένων οπαδών που αψηφούν χιλιόμετρα και συνθήκες και ταξιδεύουν κατά χιλιάδες με όλα τα μέσα.

Με τη δύναμη που τους δίνει ο εντόπιος μαγικός ζωμός Μαλαματινίξ, οι σύγχρονοι ανυπότακτοι Γαλάτες ορμάνε και συντρίβουν. Με τις γροθιές υψωμένες και το κασκολ με τον Δικέφαλο τυλιγμένο στον καρπό, η σύγχρονη Μακεδονική φάλαγγα προελαύνει και σαρώνει.

Μήπως όμως αυτή η απίστευτη κίνηση της Τότεναμ θα τους εμπόδιζε; Μηπως τα ψυχωμένα Πολιτάκια δίστασαν μετά την ανακοίνωση των ’γγλων; Ας μιλήσουν οι αριθμοί:

2.000 στο πέταλο.
2.500 διασκορπισμένοι σε όλο το γήπεδο, από εισιτήρια που εξασφάλισαν πριν την απόφαση των ’γγλων.
1.500 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!

Μια κυκλωτική κίνηση η οποία άφησε άφωνους του αντιπάλους. Βρέθηκαν κυκλωμένοι εντός κι εκτός γηπέδου απο τις ασπρόμαυρες αρδές, να ακούν στερεοφωνικά το "Χιλιόμετρα κάναμε και πάλι"!! Έξι χιλιάδες και πλέον αλάνια, στην πιο συγκλονιστική εκδρομή όλων των εποχών, με την αστυνομία του Λονδίνου να μένει έκπληκτη.

Τι; Δε μας δίνουν εισιτήρια; Ας πρόσεχαν...

υποσημ: *sold out (για κάποιους πουθενάδες που δεν ξέρουν-κι ουτε πρόκειται να μάθουν τι σημαίνει ) = διάθεση του συνόλου των εισιτηρίων (ακόμα και αυτών του ενός Ε

Keywords
Τυχαία Θέματα