Πάντελιτς: Ολα με Αρσεναλ

Στην πίεση των παικτών του Ολυμπιακού επειδή βρισκόντουσαν πίσω στη βαθμολογία (προσπέρασαν, αλλά έχουν δύο ματς περισσότερα) στάθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς, που αναδείχθηκε MVP της αναμέτρησης. Ο σέρβος, που σκόραρε για δεύτερο διαδοχικό ματς, τόνισε πως ο Παναιτωλικός δημιούργησε στην ομάδα του πολλά προβλήματα, ενώ αναφέρθηκε στο ματς με την Αρσεναλ, λέγοντας

πως "θα τα δώσουμε όλα με τον κόσμο στο πλευρό μας".

"Ήταν ένας δύσκολο ματς για εμάς. Ο Παναιτωλικός ήταν μία πολύ καλή ομάδα που ήρθε στο Καραϊσκάκης για να παίξει μπάλα και όχι για να κλειστεί. Στο πρώτο ημίχρονο μας πίεσε πάρα πολύ και είχε και ευκαιρίες. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο δυνατά, ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε", είπε αρχικά ο Πάντελιτς.

Για το αν ήταν αγχωμένη η ομάδα: "Όταν είσαι πίσω στην βαθμολογία και ξέρεις ότι δεν μπορείς να κάνεις λάθη, είσαι υπό πίεση. Εμείς παίζουμε συνέχεια Σάββατο, Κυριακή και Τετάρτη και είναι δύσκολο να βρούμε ρυθμό. Υπάρχουν έμπειροι παίκτες στην ομάδα, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και σε τέτοια πρωταθλήματα αυτό που μετράνε είναι οι βαθμοί".

Για τα γκολ που πετυχαίνει: "Ήταν δύσκολο για εμένα από το καλοκαίρι που ήξερα πως δεν θα ήμουν βασικός, αλλά είμαι επαγγελματίας και σε κάθε ματς προσπαθώ να σκοράρω".

Για το ματς με ’ρσεναλ: "Θα πει πολλά το ματς της Τρίτης. Γυρνάμε σελίδα τώρα, θέλουμε να είμαστε φρέσκοι. Δεν μπορούμε να πούμε σίγουρα πως θα κερδίσουμε την ’ρσεναλ αλλά μαζί με τον κόσμο μας θα τα δώσουμε όλα".

Ορμπάιθ: Με την ποιότητά μας
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ μίλησε για τη νίκη επί του Παναιτωλικού αποδίδοντάς την στην ποιότητα του Ολυμπιακού. "Η ομάδα συνέχισε να δουλεύει και αυτό φάνηκε απέναντι σε μια οργανωμένη και δύσκολη ομάδα. Στο τέλος κέρδισε η ποιότητά μας. Οι νίκες πάντα βοηθάνε στην ψυχολογία, είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να κερδίζουμε πάντα", δήλωσε ο ισπανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα