Ουζουνίδης: Αξίζαμε τη νίκη

20:38 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

Ευχαριστημένος για τη νίκη της Ξάνθης αλλά και από την αντίδραση των παικτών του μετά το γκολ του Εργοτέλη έμεινε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Παράλληλα, ο προπονητής των ακριτών έκανε μία αποτίμηση του πρώτου γύρου, αλλά σχολίασε και την απόδοση του Μαρκόφσκι.

"Καλή χρονιά και στο ποδόσφαιρο, μακάρι να αποτελέσει η νέα χρονιά αρχή να βελτιωθούν κάποια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ηταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς, απέναντι σε έναν αντίπαλο που ξέρει

να παίρνει αποτελέσματα στην έδρα του.

Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ σε ένα δύσκολο σημείο του αγώνα, στο τέλος του ημιχρόνου. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε εμείς να έχουμε προηγηθεί, αλλά από ένα λάθος δεχτήκαμε το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε όπως έπρεπε και πετύχαμε δύο γκολ. Στη συνέχεια πίεσε ο Εργοτέλης, αλλά οι επεμβάσεις του Βιβιανί και η τύχη μας βοήθησαν να μην ισοφαριστούμε. Εμείς αξίζαμε τη νίκη και κερδίσαμε δίκαια.

Τώρα μπροστά μας έχουμε δύσκολη συνέχεια, με μεγάλους αντιπάλους. Αυτό το τρίποντο μας δίνει ώθηση. Ελπίζουμε να είμαστε καλύτεροι και να πάρουμε κάτι περισσότερο από ότι στον πρώτο γύρο για να διεκδικήσουμε καλύτερη θέση στη βαθμολογία.

Εύχομαι καλή τύχη στον Εργοτέλη και τον Νίκο Καραγεωργίου και η ομάδα να πάρει καλύτερη θέση από ότι έχει", τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ξάνθης.

Σε ερώτηση για μια αποτίμηση του πρώτου γύρου, επισήμανε: "Στον πρώτο γύρο οι ομάδες έχουν την σειρά που πρέπει, σύμφωνα με την εικόνα που έδειξαν.

Περίμενα κάτι περισσότερο από ομάδες όπως ο Αρης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, όμως δεν γίνεται να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα πριν τελειώσει το πρωτάθλημα, λόγω των ιδιαιτεροτήτων που είχε φέτος.

Για μας ο πρώτος γύρος ήταν καλός αγωνιστικά και βαθμολογικά. Στην αρχή είχαμε λίγους βαθμούς, αλλά σε επτά παιχνίδια πήραμε έξι νίκες.

Ελπίζω να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και να βελτιώνουμε τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα, γιατί αυτά θα αποτελέσουν το μέλλον".

Τέλος, κάνοντας ένα σχόλιο για τον Μαρκόφσκι, τα γκολ του οποίου έδωσαν τη νίκη στην Ξάνθη, υπογράμμισε: "Είναι πολύ καλός σκόρερ και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Οχι επειδή έβαλε τα γκολ, αλλά επειδή δεν απογοητεύτηκε στην αρχή, αλλά συνέχισε να δουλεύει σκληρά και περίμενε την ευκαιρία και την πήρε".

Keywords
Τυχαία Θέματα