Φόβοι για απουσία 1 μήνα του Μπουμσόνγκ. Επειγόντως μεταγραφή αμυντικού θέλουν οι πράσινοι

20:08 4/1/2012 - Πηγή: Sport.gr

"Ενός κακού μύρια έπονται...", αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και στην προκειμένη περίπτωση, ο Παναθηναϊκός όχι μόνο έχασε δύο βαθμούς στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό στη μάχη που δίνει για το πρωτάθλημα, αλλά όπως φαίνεται θα χάσει και τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ για ένα μήνα! Με δεδομένη την απουσία του Καντέ στο Κόπα Αφρικα κρίνεται επιτακτική ανάγκη η μεταγραφή αμυντικού.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Γάλλος αμυντικός έχει υποστεί κάταγμα σε δάχτυλο του αριστερού του ποδιού

και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα!

Βέβαια, περισσότερα για τον τραυματισμό του, αλλά και τον ακριβή χρόνο αποθεραπείας του θα γίνουν γνωστά όταν και θα εξεταστεί λεπτομερώς από το ιατρικό τιμ των πράσινων κατά την άφιξη της αποστολής στην Αθήνα, αλλά όλα δείχνουν πως πρόκειται για σοβαρή ζημιά.

Τι σημαίνει η απουσία του Μπουμσόνγκ για ένα μήνα; Απλά... καταστροφή, με τα δεδομένα που υπάρχουν τώρα στο Τριφύλλι! Και αυτό, διότι μέσα στις επόμενες μέρες αναχωρεί για την Αφρική ο Σεντρίκ Καντέ, όπου θα αγωνιστεί στο Κόπα Αφρικα με τη φανέλα του Μάλι και οι πράσινοι θα μείνουν με στόπερ τον Σαριέγκι και τον Μπιέρσμιρ!

Κατά συνέπεια η απόκτηση αμυντικού από την διοίκηση είναι κίνηση που πρέπει να γίνει πάση θυσία και άμεσα, ώστε να έχει επιλογές στα χέρια του ο Φερέιρα κατά το διάστημα της απουσίας του τραυματία Μπουμσόνγκ και του διεθνή Καντέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα