Οργιο φημών για το θάνατο του Σπιντ

Ο ξαφνικός θάνατος του Γκάρι Σπιντ, που όπως όλα δείχνουν, αυτοκτόνησε τα ξημερώματα της Κυριακής (27/11), έχουν προκαλέσει... πανικό στα ΜΜΕ της Βρετανίας, που ψάχνουν να βρουν τους λόγους που οδήγησαν τον ουαλό σε αυτή την πράξη.

Η κυριότερη αιτία που... παίζει τις τελευταίες ώρες έχει να κάνει με την πάλη του 42χρονου ομοσπονδιακού προπονητή με την κατάθλιψη, κάτι όμως που ποτέ δεν είχε αποκαλύψει, ούτε στο στενό του οικογενειακό περιβάλλον.

Ενδεικτικό μάλιστα της καλής κατάστασης, στην οποία φαίνεται πως βρισκόταν, ήταν η συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (26/11) στο στούντιο του BBC, λίγες μόλις ώρες πριν τον θάνατό του.

Εκτός του ότι ο Σπιντ ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, μετά το τέλος της εκπομπής πήγε, σύμφωνα με την Daily Telegraph, μαζί με τον καλό του φίλο Αλαν Σίρερ στο Μάντσεστερ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με την Νιούκαστλ.

Υπάρχουν επίσης φήμες, ότι ο Σπιντ είχε ειδοποιηθεί ότι θα δημοσιευθεί μια ιστορία σε αγγλική εφημερίδα για την προσωπική του ζωή. Η Sun μάλιστα αναγκάστηκε να απαντήσει σε αυτές τις φήμες, αναφέροντας στον λογαριασμό της στο twitter ότι " ...Δεν υπάρχει αλήθεια σε αυτή την ιστορία. Η 'Sun' δεν ερευνούσε τη ζωή του Γκάρι Σπιντ σε καμία περίπτωση".

Δείτε πλάνα από την τελευταία συνέντευξη του Σπιντ στο BBC:

Keywords
Τυχαία Θέματα