Ορφανός: Στεναχωρήθηκα που έφυγα από τον Εργοτέλη, αλλά η ζωή συνεχίζεται...

O Δημήτρης Ορφανός μετά από τρία χρόνια αποτελεί παρελθόν από τον Εργοτέλη και μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης αναφέρθηκε στο διαζύγιο του με τον σύλλογο, τις καλές και τις κακές στιγμές που έζησε, αλλά και τα μελλοντικά του σχέδια. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ορφανός στον Athletic Radio:Για το αν ήταν  έκπληξη η μη συνέχιση της συνεργασίας με τον Εργοτέλη:
«Oταν πας σε μια συζήτηση για μια κουβέντα  ανανέωσης είσαι έτοιμος για όλα.
Ημουν προετοιμασμένος και δεν έπεσα από τα σύννεφα. Η ζωή κάνει κύκλους όμως. Για μένα κλείνει ένας κύκλος τριών ετών με τον Εργοτέλη. Θα ανοίξει κάτι καινούργιο».Για το αν έλαβε  εξηγήσεις από το Νίκο Καραγεωργίου για το λόγο της μη συνέχισης της συνεργασίας…
«Στην συζήτηση που κάναμε κατάλαβα ότι ο σημαντικότερος λόγος είναι οικονομικός και ότι η ομάδα πρέπει να μειώσει  το ρόστερ της. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ευχαριστήσω την διοίκηση του Εργοτέλη, τον πρόεδρο, τον Απόστολο Παπουτσάκη και τον υιό του, τον Καραγεωργίου που είναι αυτός που με έφερε  στον Εργοτέλη. Πιστεύω ότι έδωσα και εγώ στην ομάδα αυτή. Μου έμεινε μια πίκρα  για την τελευταία χρονιά, που οι συμμετοχές μου ήταν λιγότερες σε σχέση με τα άλλα δυο χρόνια. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχουν κακίες. Η ζωή συνεχίζεται για όλους. Θέλω να πω  επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους της Κρήτης και του Εργοτέλη. Ακόμη στους κυρίους  Τζώρτζογλου και Σουλτάτο, που ήταν η διοίκηση όταν ήρθα στην ομάδα. Θέλω να πω ακόμη ταχεία ανάρρωση στον Απόστολο Παπουτσάκη στην περιπέτεια  υγείας που περνάει. Μπαίνει για μένα ένας επίλογος και ανοίγει μια άλλη σελίδα».Για το αν υπάρχει πίκρα από την πλευρά του: 
«Δεν υπάρχει πίκρα. Δεν λέω ότι δεν στεναχωρέθηκα. Θα είναι ψέματα. Είναι φυσιολογικό και ανθρώπινο να υπάρχει. Πιστεύω όμως ότι την τελευταία χρονιά άξιζα περισσότερες ευκαιρίες. Αυτή είναι η γνώμη μου».Για την καλύτερη και χειρότερη του  στιγμή στον Εργοτέλη:
«Ηταν τρία χρόνια καλά για μένα και ευχάριστα. Προσπάθησα να δώσω το καλύτερο για την ομάδα και αυτό που μου μένει  είναι ότι ειδικά στην τελευταία σεζόν, θα μπορούσα να δώσω κάτι περισσότερο. Ζήσαμε στα τρία αυτά χρόνια καλές και κακές στιγμές. Καταφέραμε όμως να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Η πιο άσχημη ήταν η περσινή χρονιά που μέχρι το τέλος παλέψαμε για την παραμονή στην κατηγορία. Το καλύτερο μου ήταν όταν σκόραρα με την ομάδα. Εβαλα οκτώ γκόλ και καθ’ ένα το χάρηκα».Για την θέση που θέλει να αγωνίζεται:
«Η θέση μου είναι αμυντικός μέσος. Μου αρέσει να βγαίνω από πίσω και να σκοράρω. Στον Εργοτέλη έπαιξα και σαν στόπερ και σαν σέντερ-φόρ. Οπου με χρειαστεί ο προπονητής μου. Οπου κλήθηκα να βοηθήσω προσπάθησα». Για τις 4 αποχωρήσεις Ελλήνων παικτών:
«Δεν θα ήθελα να σχολιάσω τις αποφάσεις της διοίκησης και του προπονητή. Θα μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Σαν γενικό σχόλιο δεν είναι καλό να φεύγουν  τόσοι Ελληνες παίκτες  από  μια ομάδα. Αλλά για όλα τα παιδιά ισχύει ότι και με μένα. Η ζωή συνεχίζεται».Για την προσπάθεια του Εργοτέλη και
Keywords
Τυχαία Θέματα