Οι ριζικές αλλαγές του Πρόμπιερζ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μίχαλ Πρόμπιερζ προχώρησε σε ριζικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος. Οι διπλές προπονήσεις, η παραμονή όλης της ομάδας στο ξενοδοχείο, στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μεταξύ της πρωινής με την απογευματινή προπόνηση, είναι πράγματα που δείχνουν ότι ο Πολωνός προπονητής άλλαξε πολλά. Κατά πόσο θα είναι και αποδοτικά, θα φανεί στην πορεία.

Το βέβαιο είναι ότι τούτη η εβδομάδα θα συνεχίσει να είναι δύσκολη για τους παίκτες του Αρη, αφού ο Πολωνός επέβαλλε διπλές προπονήσεις και δουλεύει πάνω σε διάφορους τομείς.

Η

δε απόφασή του να πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ20 το πρωί (09:30GR) του Σαββάτου, επίσης είναι ένα γεγονός που σχολιάζεται έντονα.

Είναι αλήθεια ότι επιζητούσε αντίπαλο επιπέδου Σουπερλιγκα και φυσικά να γίνει εκτός Θεσσαλονίκης (σ. σ. διότι ο Αρης τις επόμενες δύο αγωνιστικές θα παίξει με ΟΦΗ και Πανιώνιο εκτός έδρας), αλλά οι όποιες συζητήσεις έγιναν, δεν οδήγησαν σε συμφωνία.

Ετσι, ο Πρόμπιερζ θα δει την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών, ξεκάθαρα όμως δεν μπορεί να βγάλει τα απαιτούμενα συμπεράσματα λόγω της ποιότητας του

Keywords
Τυχαία Θέματα