Οι προτάσεις διασκέδασης του Νυχτόβιου

Παραμονή Χριστουγέννων σήμερα και αύριο ανήμερα, ο κόσμος που θέλει να ξεσκάσει και να ξεχάσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θα επιδιώξει να πάει κάπου για να περάσει καλά και να γλεντήσει. Ο... νυχτόβιος που βγαίνει... κάθε μέρα έχει άποψη για όλους τους... ναούς της διασκέδασης και την καταγράφει για τους αναγνώστες του sport.gr, που δεν έχουν κλείσει ακόμα κάποιο μαγαζί ή αμφιταλαντεύονται για το πού θα πάνε να πιούνε, να χορέψουνε και να πετάξουν κάνα γαρύφαλλο!

Οπως αντιλαμβάνεστε από τον πρόλογο, αν θέλετε προτάσεις για bar,

club, μπουάτ και τέτοιους είδους μαγαζιά βρισκόσαστε σε λάθος κείμενο. Καθότι ο... νυχτόβιος πηγαίνει μόνο σε μπουζούκια και πάνω σε αυτά θα γίνει η αναφορά μας...

Ξεκινώντας από την... λατρεμένη μας Παραλιακή, αν θέλετε πραγματικά να διασκεδάσετε να πάτε με... κλειστά μάτια στο "Frangelico". Οι Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Γιαννιάς, Ελεάννα Παπαϊωάννου, Θανάσης Βασιλάκος και το υπόλοιπο επιτελείο θα σας... απογειώσουν!

Αξιολόγηση: *****

Για... one man show προτείνουμε το "Fantasia", όπου ο Νίκος Βέρτης στην καλύτερη φάση της καριέρας του δίνει ρεσιτάλ, έχοντας στο πλευρό του την Χριστίνα Παπαδάκη και τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη.

Αξιολόγηση: ****

Τρελό κέφι κάνει και ο αγαπημένος Πάνος Κιάμος στο Posidonio, άλλωστε το τραγούδι του "ένα μαγαζί απόψε θα σηκώσω στον αέρα" γίνεται πράξη και θα το αντιληφθείτε όσοι πάτε. Στο πλευρό του ο Κώστας Μαρτάκης και η Ηβη Αδάμου.

Αξιολόγηση: ****

Φεύγουμε από την Παραλιακή και ανεβαίνουμε την Συγγρού. Το κορυφαίο... αφτεράδικο είναι το VIP SKYLADIKO. Το μαγαζί λέει... καλημέρα κατά τις... 8 και όλοι οι ξενύχτηδες περνάνε μια βόλτα κατά τη διάρκεια της νύχτας για να διασκεδάσουν με τους Πέτρο Ιμβριο, Τζωρτζίνα Νικάκη, Κατερίνα Κυριαζή, τον all time classic Γιώργο Μαρίνη και την Χρύσα που παίζει όλα τα όργανα! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Αξιολόγηση: ****

Λίγο πιο πάνω συναντάμε το "Caramela", όπου επίσης κάνει φινάλε την... ανατολή του ηλίου! Ο Γιώργος Τσαλίκης, η Χρύσπα, ο Κυριάκος Κυανός και ο Σάκης Αρσενίου υπόσχονται (και το κάνουν πράξη...) να μην σας αφήσουν να κατέβαιτε από τα τραπέζια!

Αξιολόγηση: ***

Τελευταία πρόταση για την Συγγρού, το "FIX", με την Πάολα να απογειώνει το μαγαζί με τις ερμηνείες της, αλλά και την σκηνική της παρουσία (δεν ενδείκνυται για... καρδιακούς)!

Αξιολόγηση: ***

Στην Πειραιώς πρέπει να περάσετε από το "COSMOS STAGE", εκεί όπου ο Γιάννης Πλούταρχος δίνει τον καλύτερό του εαυτό, έχοντας στο πλευρό του την Αμαρυλλίς, τον Νίνο, τους OtherView, τον Κωνσταντίνο Γαλανό και την Ελισάβετ Σπανού.

Αξιολόγηση: ****

Περνώντας στην Ιερά Οδό, μια βόλτα από το "VOX" είναι ότι πρέπει για τρελή διασκέδαση με τους Πάνο Καλλίδη, Στέλλα Καλλή, Κωνσταντίνο Αργυρό, Χριστίνα Ισαακίδη και την Αθηνά στο τουμπερλέκι να δίνει ρέστα και ρυθμό για λικνίσματα πάνω στα τραπέζια και στην πίστα!

Αξιολόγηση: *****

Για διασκέδαση που παραπέμπει σε μια άλλη εποχή, με λαϊκά, δημο

Keywords
Τυχαία Θέματα