Οι παίκτες της Κέρκυρας κρατάνε τον Λυράκη και... οδηγούν στην πόρτα της εξόδου τον Μπάντοβιτς

Στο δίλημμα Λυράκης ή Μπάντοβιτς, οι παίκτες της Κέρκυρας ψήφισαν. Και η ψήφος τους ήταν αρνητική για τον προπονητή και θετική για τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας. Συνεπώς ο πρώτος θα παραμείνει στο πόστο του, ενώ ο δεύτερος κατά πάσα πιθανότητα θα δει την πόρτα της εξόδου να ανοίγει!

Ο Λυράκης μετά το ματς με την Ξάνθη, είπε στους παίκτες στα αποδυτήρια ότι θα παραιτηθεί αφήνοντάς τους σύξυλους! Αλλωστε, οι περισσότεροι

έχουν επαγγελματική σχέση μαζί του (είναι μάνατζερ τους) αλλά εκτός αυτού τον θεωρούν και ικανό στέλεχος της ομάδας. Το ίδιο φυσικά πιστεύει και ο μεγαλομέτοχος της Κέρκυρας Γιώργος Λιπάντζης.

Οι παίκτες των Φαιάκων, λοιπόν βάζουν... πλάτη για τον τεχνικό διευθυντή και στην ουσία... αδειάζουν τον προπονητή τους, θεωρώντας τον Μπάντοβιτς αιτία της κακής πορείας της ομάδας μέχρι στιγμής.

Κατά συνέπεια, ο Μαυροβούνιος τεχνικός, που δεν επέστρεψε μαζί με την αποστολή στην Κέρκυρα, αλλά αντιθέτως είναι στην Αθήνα, όλα δείχνουν πως θα δει την πόρτα της εξόδου από τους Φαίακες μέσα στα επόμενα 24ωρα...

Keywords
Τυχαία Θέματα