Οι οδηγίες του Αναστόπουλου που έφεραν το θετικό αποτέλεσμα για τον ΟΦΗ

Η αχίλλειος πτέρνα του φετινού Ολυμπιακού είναι στο τέρμα. Κακά τα ψέματα ο Φράνκο Κοστάντσο αποτελεί... κίνδυνο θάνατο για τους ερυθρόλευκους, κάτι που πιστοποιήθηκε και στο ματς με τον ΟΦΗ. Ο Νίκος Αναστόπουλος είχε πει στους παίκτες του να στέλνουν τη μπάλα συνέχεια προς το τέρμα των ερυθρολεύκων, όντας σίγουρος πως ο Αργεντίνος θα κάνει τη... γκέλα του και οι κρητικοί θα σκοράρουν, όπως κι έγινε...

Στο ημίχρονο του αγώνα στο

Καραϊσκάκη, ο τεχνικός του ΟΦΗ προσπάθησε να "ντοπάρει" τους παίκτες του, οι οποίοι ήταν πεσμένοι ψυχολογικά από το γκολ που δέχθηκαν από τον Τζιμπούρ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

"Μην σκύβετε το κεφάλι και μην το βάζετε κάτω! Θα βάλουμε σίγουρα γκολ. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και χρειάζεται να το πιστέψετε ακόμα περισσότερο. Η μπάλα να πηγαίνει συνεχώς προς το τέρμα του Ολυμπιακού", ήταν τα λόγια του Αναστόπουλου στους παίκτες του κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, αφού θεωρούσε ότι όσο πιεζόταν ο Κοστάντσο, τόσο θα ήταν επιρρεπής στο λάθος.

Κάτι που συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες του ΟΦΗ να εκμεταλλεύονται τα λάθη του γκολκίπερ του Ολυμπιακού και να φεύγουν από το Καραϊσκάκη με έναν ανέλπιστο βαθμό!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο "μουστάκιας" έλεγε στους παίκτες του περήφανος "σας το έλεγα ότι θα βάλουμε γκολ" και αγκάλιαζε τους ασπρόμαυρους, εν μέσω πανηγυρικού κλίματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα