Οι επιστροφές των Πάμπλο Γκαρσία και Στέφανου Αθανασιάδη χαροποίησαν τον Λάσλο Μπόλονι

Το τελευταίο διάστημα, ο Λάσλο Μπόλονι πήγαινε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ δίχως την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Βλέπετε, η λίστα των απόντων ξεχείλιζε, οι διαθέσιμοι παίκτες ολοένα και λιγόστευαν και η προσθήκη παικτών από την ομάδα Κ20 ήταν λίγο πολύ υποχρεωτική, για να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παικτών. Σήμερα (15/11) ο Ρουμάνος είχε διαφορετική διάθεση διαπιστώνοντας την ετοιμότητα του Πάμπλο Γκαρσία και του Στέφανου Αθανασιάδη.

Αμφότεροι προπονήθηκαν

με την υπόλοιποι ομάδα κι εφόσον δεν συμβεί κάτι απρόοπτο, θα αγωνιστούν κανονικά απέναντι στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας. Σαφέστατα, υστερούν σε αγωνιστικό ρυθμό - και οι δύο ήταν εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες - αλλά αυτό είναι κάτι που θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν μέσα από την ροή των προπονήσεων, αλλά και τους αγώνες.

Αντιθέτως, ο Λεονάρντο συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, ενώ ο Βλάνταν Ιβιτς έχει τεθεί εκτός μάχης και για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό καθώς νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα τέθηκε και ο 3ος τερματοφύλακας, Παναγιώτης Γλύκος, ο οποίος θα υποβληθεί σε επέμβαση στον μηνίσκο.

Εκνευρισμός για την Αστυνομία για την ανταλλαγή εισιτηρίων
Στο μεταξύ, τόσο στις τάξεις του ΠΑΟΚ όσο και στις αντίστοιχες του Παναιτωλικού επικρατεί εκνευρισμός για την στάση που κράτησε η Αστυνομία στο θέμα της ανταλλαγής εισιτηρίων, άρα της παρουσίας (αρχικά) οπαδών του Παναιτωλικού στο γήπεδο της Τούμπας. Αντιπροσωπεία των ανθρώπων του Παναιτωλικού ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό την υπογραφή των έγγραφων εγγυήσεων, δεδομένου του ότι αρχικά η Αστυνομία είχε δώσει τη συγκατάθεσή της, μετά όμως άλλαξε η στάση της.

Μάλιστα ο σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Παναγιώτης Μπεσίνης, μιλώντας στον Ρ/Σ

Keywords
Τυχαία Θέματα