Θα πέσουν τα... τσιμέντα με Ροναλντίνιο!

Η βόμβα μεγατόνων που έχει υποσχεθεί ο Πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ μέσω του Βλάση Τσάκα δεν είναι άλλος από τον Ροναλντίνιο. Ο Βραζιλιάνος παιχταράς είναι ο διακαής πόθος του Σαουδάραβα επενδυτή και φέρεται να βρίσκεται προ των πυλών της Παιανίας, εφόσον ολοκληρωθεί το deal και ο Παναθηναϊκός

περάσει στα χέρια του Αλ Σαούντ! Αυτό επιβεβαίωσε με δήλωσή του στο sport.gr ο συνεργάτης του Πρίγκιπα Βλάσης Τσάκας, προαναγγέλοντας πως μέσα στην επόμενη ώρα θα υπάρξει και γραπτή τοποθέτηση του Σουλτάν ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

"Το δώρο που ετοιμάζουμε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι ο Ροναλντίνιο", τόνισε στο sport.gr ο Βλάσης Τσάκας, ο οποίος πρόσθεσε: "Είναι ο διακαής πόθος του Πρίγκιπα και θα τον φέρουμε στην Ελλάδα στις 17 Δεκεμβρίου για τις υπογραφές"!

Ο συνεργάτης του Πρίγκιπα προχώρησε και σε λεπτομέρειες λέγοντας: "Η μεταγραφή θα κοστίσει συνολικά 30 εκατομμύρια ευρώ! Τα 7 εκατ. θα πάνε στην Φλαμένγκο και τα υπόλοιπα στον Ροναλντίνιο για τετραετές συμβόλαιο".

Εντός ολίγου η δήλωση του Πρίγκιπα
Παράλληλα, όπως κατέστησε σαφές ο Βλάσης Τσάκας, μέσα στην επόμενη μία ώρα θα υπάρξει και γραπτή δήλωση του Σουλτάν Αλ Σαούντ, ο οποίος θα "ντοπάρει" τους παίκτες του Παναθηναϊκού ενόψει του Σαββατιάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα