Οι εναλλακτικές λύσεις του Βαλβέρδε για την 11άδα του Ολυμπιακού στο ματς με τη Μαρσέιγ

Οι απουσίες των Μακούν, Ορμπάιθ και Ιμπαγάσα, αλλά και το γεγονός ότι ο Φέισα είναι ανέτοιμος, αναγκάζουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ανακατέψει την τράπουλα για να καταλήξει στην 11άδα που θα παρατάξει στο ματς του Ολυμπιακού με τη Μαρσέιγ. Το Sport.gr αναλύει τις εναλλακτικές επιλογές του ισπανού τεχνικού.

Με

βάση τα όσα έδειξε στις προπονήσεις ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως έχει στο μυαλό του τρεις εναλλακτικές ενδεκάδες για το ματς της Τετάρτης (23/11) στο Βελοντρόμ.

Η πρώτη σκέψη του Βαλβέρδε είναι και αυτή που πιθανότερα θα δούμε τελικά το βράδυ, με τον Γιάννη Μανιάτη να βρίσκεται στο πλευρό του Μοντέστο στα χαφ και μπροστά τους θα παίξει ο Φουστέρ.

Με δεδομένο ότι ο Βαλβέρδε τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως ο Ολυμπιακός θα παίξει για τη νίκη στο Βελοντρόμ, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δούμε μία ενδεκάδα με ρίσκο, στην οποία ο Μανιάτης θα μείνει έξω, στη θέση του θα περάσει ο Φουστέρ και μπροστά τους θα παίξει ο Γιέστε.

Τέλος, ο Βαλβέρδε δεν έχει ακόμη αποκλείσει και το σχήμα με τον Χολέμπας στα χαφ, το οποίο είχε δοκιμάσει τη Δευτέρα (21/11). Σε αυτή την περίπτωση, το δίδυμο στα χαφ θα είναι Χολέμπας και Μοντέστο, μπροστά τους θα βρίσκεται ο Φουστέρ, ενώ ο Γέστε θα περάσει αριστερά.

Keywords
Τυχαία Θέματα