Pregame: ΑΕΚ - Λεβαδειακός (23/11, 19:00GR)

Τον Λεβαδειακό φιλοξενεί η ΑΕΚ την Τετάρτη (23/11, 19:00GR), στο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ενωση θέλει να κάνει το 2 στα 2 μετά τη νίκη της επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ στον Λεβαδειακό πιστεύουν πως μετά το "χ" στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, μπορούν να κόψουν βαθμούς και

από την ΑΕΚ.

Η Ενωση προέρχεται από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και θέλει να ξεκινήσει ένα σερί επιτυχιών,. ώστε να ανεβάσει και την ψυχολογία της.

Γι` αυτό και ο Νίκος Κωστένογλου ζήτησε μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του και να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση την ομάδα της Λιβαδειάς.

Για την 11άδα της ΑΕΚ ο Κωστένογλου προορίζει τον Αραμπατζή στο τέρμα και στην άμυνα -από δεξιά προς αριστερά- τους Κοντοέ, Μανωλά, Δέλλα και Καράμπελα. Στο κέντρο θα βρίσκονται Βάργκας και Μάκος, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Λεονάρντο (αριστερά), ο Χοσέ Κάρλος (στον άξονα) και ο Μπέλεκ (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κωνσταντόπουλος, Καφές, Γεωργέας, Γκερέιρο, Κλωναρίδης, Σιαλμάς, Ρίκκα και Κάλα.

Οσο για τον Λεβαδειακό... κατηφορίζει στην Αθήνα με καλή ψυχολογία μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο και θέλει να κάνει τη... ζημιά και στην ΑΕΚ.

Οι Βοιωτοί ολοκλήρωσαν την... σύντομη προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τον Γιώργο Παράσχο να δίνει έμφαση σε θέματα τακτικής.

Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, εκτός αποστολής έμειναν οι Πόποβιτς και Αλεξίου, ενώ τις θέσεις τους πήραν οι Νικολακάκης και Μπουντόπουλος. Για ακόμη ένα παιχνίδι έμειναν εκτός οι τραυματίες Ναπολεόνι και Κοτίτσας.

Την αποστολή αποτελούν οι: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Tομάς, Ζησόπουλος, Ιωάννου, Νικολακάκης, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Μελισσάς, Φαβάλι, Σάντσες, Ζουρούδης, Βασιλείου, Γκρμπιτς και Μπουντόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα