Ομπράντοβιτς: Είμαι 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα και είμαι ευχαριστημένος με τα πάντα

Τα 13 χρόνια παραμονής του στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού δεν έχουν κουράσει καθόλου τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της Ζαλγκίρις. Ο σέρβος τεχνικός παρουσιάστηκε χαρούμενος για κάθε μία στιγμή στην ομάδα, ευχαριστημένος με τα πάντα, ενώ μίλησε και για την συνεργασία του με τον Δημήτρη Ιτούδη, αλλά και την αποψινή (7/12) αναμέτρηση εναντίον της λιθουανικής ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη:
-Είσαστε 13 χρόνια στην Αθήνα.

Εχετε κουραστεί;
"Καθόλου (γέλια). Κάθε άλλο παρά έχω βαρεθεί ή έχω νιώσει μονοτονία. Είμαι 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, δεν έχω μετανιώσει για τίποτα και είμαι ευχαριστημένος με τα πάντα. Είμαι χαρούμενος για κάθε μία στιγμή στη διάρκεια αυτών των ετών".

-Προφανώς θα έχετε μάθει ελληνικά. Τη χρησιμοποιείτε στη διάρκεια των αγώνων ή στις προπονήσεις;
"Εχουμε αποφασίσει να μιλάμε αγγλικά στην ομάδα, ακόμη και στη διάρκεια των τάιμ άουτ".

-Ολα αυτά τα χρόνια έχετε δίπλα σας τον Δημήτρη Ιτούδη. Πώς θα περιγράφατε τη σχέση σας;
"Είναι εξαιρετική! Από όλες τις απόψεις, η συνεργασία μας είναι ιδανική σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Χαίρομαι πολύ που συνεργαζόμαστε για τόσα πολλά χρόνια".

-Τα τελευταία χρόνια, έχετε χάσει με τον Παναθηναϊκό από τη Ζαλγκίρις μόνο όταν είχε τον Σαμπόνις. Είναι τελικά του χεριού σας αυτός ο αντίπαλος;
"Σε καμία περίπτωση. Ολα τα ματς με τη Ζαλγκίρις ήταν δύσκολα. Σεβόμαστε την ομάδα αυτή και ξέρουμε πως μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να παίξουμε καλά για 40 λεπτά, αν θέλουμε να νικήσουμε".

-Η ομάδα σας έχει ήδη προκριθεί στο Top 16. Πώς θα δώσετε κίνητρο στους παίκτες σας για να δώσουν το 100%;
"Αυτή είναι η δουλειά μας. Για να πετύχεις τους στόχους σου, πρέπει να έχεις κίνητρο σε κάθε ματς. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ξέρουν πως πρέπει να δίνουν τα πάντα κάθε φορά. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να πετύχεις".

Keywords
Τυχαία Θέματα