Ο Τζέρεμι Πάργκο αποθέωσε τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα

17:51 1/5/2011 - Πηγή: Sport.gr
Μπορεί να διανύει την πρώτη του σεζόν στην Ευρωλίγκα, ωστόσο έχει κλέψει την παράσταση με τις εμφανίσεις του. Ο λόγος για τον Τζέρεμι Πάργκο της Μακάμπι, που παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και μίλησε για την κατάκτηση του βραβείο για τον καλύτερο νέο παίκτη στην διοργάνωση, αλλά και για τον εκπληκτικό Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Μέρος των δηλώσεων του Τζέρεμι Πάργκο στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα:Για τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Σοφοκλή Σχορτσανίτη:
"Ωω,
ο Σόφο είναι γιγαντιαίος και χρειάζεται τόσο πολύ προσοχή. Εχοντας έναν παίκτη, όπως αυτόν, η ροή του παιχνιδιού μπορεί να αλλάξει και το παιχνίδι να γίνει ευκολότερο για τα γκαρντ. Μακάρι να μπορούμε να κάνουμε και εμείς την δουλειά μας και να τον βοηθήσουμε. Οσο καλύτερο παίζουμε, τόσο ευκολότερες επιλογές θα έχει μέσα στο ζωγραφιστό και αν παίξει καλά, θα τον αντιμετωπίσουν με double team και θα δώσει σε εμάς την ευκαιρία για να σκοράρουμε".Για την κατάκτηση του βραβείου του καλύτερου νέου παίκτη στην Ευρωλίγκα:
"Είναι μία μεγάλη εμπειρία. Είναι η πρώτη μου σεζόν στην Ευρωλίγκα και είμαι ενθουσιασμένος, που θα δώσω το παρών το Final 4. Πρέπει να μείνουμε ως ομάδα, να παίξουμε σκληρά και να δούμε μέχρι που θα φτάσουμε . Προς το παρών όμως, όλα ήταν μία υπέροχη εμπειρία".Για τα συναισθήματα τους μετά το τέλος της 4ης αναμέτρησης με την Κάχα Λαμποράλ που τους έστειλε στο Final 4:
"Ξέραμε τι πρέπει να κάνουμε. Να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε δυνατά, να κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, για να ανέβουμε επίπεδο και να φτάσουμε στο Final 4. Το συναίσθημα ήταν εξαιρετικό, ήταν κάτι ανάμεσα σε χαρά και ενθουσιασμό. Ηταν μία δύσκολη σειρά για εμάς, ειδικότερα αφού χάσαμε τον Ντορόν Πέρκινς. Το γεγονός πως καταφέραμε να μπούμε μέσα και στα δύο παιχνίδια στο Τελ Αβίβ χωρίς αυτόν λέει πολλά για τον χαρακτήρα μας και πόσο καλά αποδίδουμε όλοι μαζί".Για τον buzzer beater του στο 2ο παιχνίδι των προημιτελικών κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, το οποίο άλλαξε την ροή των αγώνων, και αν αυτό ήταν προσχεδιασμένο ή αυθόρμητο:
"Βασικά είναι ένα σύστημα, το οποίο παίξαμε κατά την διάρκεια του αγώνα. Καταλήξαμε σε αυτό για την συγκεκριμένη φάση και ευτυχώς όλα πήγαν προς το καλύτερο. Εχουν πολύ καλούς οπαδούς και δεν ήταν ένας εύκολος αντίπαλος να αντιμετωπίσεις, ωστόσο μας δόθηκε ευκαιρία να τους κερδίσουμε".Για την αντίπαλό τους στο Final 4, Ρεάλ Μαδρίτης:
"Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολλούς καλούς παίκτες και είναι μία καλή ομάδα. Δεν θα είχαν φτάσει μέχρι εδώ αν δεν ήταν μία καλή ομάδα. Πρέπει να βγούμε στο παρκέ, να είμαστε ο εαυτός μας και να κάνουμε όσα κάναμε και τα οποίας μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο. Αν καταφέρουμε να το κάνουμε αυτό, πιστεύω πως θα έχουμε αρκετές πιθανότητες για να φτάσουμε στον τελικό".
Keywords
Τυχαία Θέματα