Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα Κ-17

Μετά τη νίκη της επαγγελματικής ομάδας με 3-2 την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός έριξε ξανά... τρία στην ΑΕΚ, μία εβδομάδα αργότερα, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των K-17. Οι Εφηβοι του τριφυλλιού είχαν σε μεγάλη μέρα τον Τάσο Δώνη, ο οποίος υπό το βλέμμα του πατέρα του, Γιώργου, σημείωσε δύο γκολ

και οδήγησε τους πράσινους στη νίκη επί της Ενωσης!

Ο Παναθηναϊκός μετά τον Ολυμπιακό στο Ρέντη νίκησε και την ΑΕΚ στο Πολυδένδρι και βρέθηκε εκ νέου στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε δίχως μεγάλες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος οι πράσινοι ήταν... καταιγιστικοί!

Ο Τάσος Δώνης χτύπησε δις στο δεύτερο 45λεπτο, δίνοντας... αέρα (0-2) στον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΚ προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει με τον Τζάθα περίπου ένα τέταρτο πριν τελειώσει το ματς, ωστόσο ο Παναθηναϊκός και πάλι με τον Δώνη να κάνει την τελική προσπάθεια, και αμυντικό των κιτρινόμαυρων να παρεμβάλλεται, διαμόρφωσε το 3-1 που του χάρισε τη νίκη.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν πως, εκτός από τον Γιώργο Δώνη, στο γήπεδο του Πολυδενδρίου έδωσαν το

Keywords
Τυχαία Θέματα