Ο Νοτιάς δεσμεύτηκε πως θα δώσει το ποσό που του αναλογεί για να πάρει η ΑΕΚ την αδειοδότηση

Ευχάριστα είναι τα αποτελέσματα του ταξιδιού του Χάρη Κοσμάτου στη Νέα Υόρκη και της συνάντησης που είχε με το Νίκο Νοτιά. Ο εκ των μεγαλομετόχων της ΑΕΚ δεσμεύτηκε πως θα δώσει το ποσό, που του αναλογεί για να πληρωθούν τα οφειλόμενα της Ενωσης μέχρι τον Δεκέμβρη του 2010, κάτι που σημαίνει πως ο σύλλογος θα μπορεί να πάρει τη αδειοδότηση από την UEFA
για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν. Την δέσμευσή του πως θα δώσει το ποσό που του αναλογεί έδωσε ο Νίκος Νοτιάς. Τα χρήματα αυτά αφορούν τα οφειλόμενα της Ένωσης μέχρι τον Δεκέμβρη του 2010, ώστε να πάρει την περιβόητη αδειοδότηση από την UEFA.
 
Οι εγγυήσεις από την πλευρά του μετόχου της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ δόθηκαν μετά τη συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Χάρη Κοσμάτο, ο οποίος για αυτόν τον λόγο είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ.Για το θέμα ενημερώθηκε και ο Σταύρος Αδαμίδης κι έτσι τόσο ο Νίκος Νοτιάς όσο και ο Πέτρος Παππάς θα πληρώσουν τα χρήματα που τους αναλογούν και η ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν, θα αποφύγει τις περιπέτειες με την αδειοδότηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα