Ο καιρός του Σαββάτου (26/11)

Με αυξημένες κατά τόπους νεφώσεις και με λίγες πρόσκαιρες βροχές στην Κρήτη, προβλέπεται ο καιρός το Σάββατο. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά, βόρειοι, βορειοανατολικοί 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα βόρεια δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς, αλλά στην υπόλοιπη χώρα θα φθάσει τοπικά τους 17 βαθμούς.

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά και βόρεια αναμένεται ο καιρός

στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5-15 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ θα έχει περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2-12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία, και τη Θράκη θα κυριαρχούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, ειδικότερα στην δυτική και κεντρική Μακεδονία με πιθανότητα ασθενών βροχών ή χιονόνερο. Στις υπόλοιπες περιοχές θα είναι γενικά αίθριος. Το πρωί η ορατότητα στη Μακεδονία θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία από 5-18 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις, οι οποίες παροδικά θα αυξηθούν με πιθανότητα ασθενών βροχών στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01-15 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά συννεφιασμένος καιρός στις Κυκλάδες, με περισσότερες πιθανότητες ασθενών βροχών στην Κρήτη.

Γενικά αίθριος καιρός με νεφώσεις στα βόρεια νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί εντάσεως 4-5 μποφόρ και τοπικά θα αγγίξουν τα 6 μποφόρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα