Ο Μπεν Τζόνσον αποκαλύπτει στην αυτοβιογραφία του ότι έπεσε θύμα σαμποτάζ, όταν είχε βρεθεί θετικός στους Ολυμπιακούς της Σεούλ σε απαγορευμένες ουσίες

Ο Μπεν Τζόνσον, που είχε πρωταγωνιστήσει σε υπόθεση ντόπινγκ στους Ολυμπιακούς της Σεούλ (1988), προανήγγειλε ότι τον Σεπτέμβριο θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του που θα έχει τίτλο "Seoul to Soul", όπου θα αποκαλύψει ότι έπεσε θύμα σαμποτάζ εκείνη την εποχή.

Ο καναδός πρώην πρωταθλητής έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις σε συμπόσιο για τον αθλητισμό που έλαβε χώρα στην Τζαμάικα. "Εχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που είχα πιαστεί θετικός και θα αποκαλύψω στην αυτοβιογραφία μου ότι έπεσε θύμα σαμποτάζ. Δεν μπορώ να πω πολλά πράγματα, καθώς ο μάνατζέρ μου δε θέλει να αναφέρω κάτι για το βιβλίο μου τώρα.

Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι δεν είμαι ο μοναδικός που έκανα αυτό το πράγμα", τόνισε ο Τζόνσον, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο προπονητής του, Τσάρλι Φράνσις, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, είχε συζητήσει με την IAAF πως το ντοπάρισμα των ανατολικογερμανών επηρέασε τότε τον ανταγωνισμό μεταξύ των αθλητών.

"Ηταν λάθος απόφαση η καταδίκη μου και η απο

Keywords
Τυχαία Θέματα